Wiki:
Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – polega na upodobnianiu się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet).
...tak - bardzo normalne
a co, tak go zjechał, że powinno być na hardzie?
Zabaweczka Janusza Palikota, kręci się przy nim praktycznie na codzień. Aż mnie dziw bierze, że on się niczego nie uczy, do tej pory pracował (tak podejrzewam) ze sztabem szkoleniowców a jedyne czego się nauczył to władanie dłońmi... Interesuję się socjotechniką i językiem niewerbalnym.
Powiedzcie mi, kto jest patronem Pana Bosaka? Wygląda na młodego chłopka, a gada i zachowuje się jak rasowy polityk.
I tak, przylansze, obcuję w tym środowisku zwanym sejmem RP. Wielu posłów nie potrafi się wypowiadać tak płynnie i spokojnie jak on. Dlatego, jeszcze raz, kto go uczył?
Amen
Wystarczy spojrzeć na spotkania Ruchu Narodowego, a PalikotoSiwca (Europa 40%). Całkowicie inne panujące atmosfery. Szkoda tylko, że poza kamerami mediów.
Zabaweczka Janusza Palikota, kręci się przy nim praktycznie na codzień. Aż mnie dziw bierze, że on się niczego nie uczy, do tej pory pracował (tak podejrzewam) ze sztabem szkoleniowców a jedyne czego się nauczył to władanie dłońmi... Interesuję się socjotechniką i językiem niewerbalnym.
Powiedzcie mi, kto jest patronem Pana Bosaka? Wygląda na młodego chłopka, a gada i zachowuje się jak rasowy polityk.
I tak, przylansze, obcuję w tym środowisku zwanym sejmem RP. Wielu posłów nie potrafi się wypowiadać tak płynnie i spokojnie jak on. Dlatego, jeszcze raz, kto go uczył?
Długo się kręcił przy Giertychu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów