18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
zombiegrinder 2012-01-24, 0:21
Dobrze powiedziane.
Zgłoś
ODkarzacz 2012-01-24, 0:59
Sama prawda
Zgłoś
gray901 2012-01-24, 1:05 50
I kto powiedział, że na wykładzie musi być nudno .
Zgłoś
Magik2501 2012-01-24, 1:12
Długie, ale naprawdę warto!

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
Wilu 2012-01-24, 1:55 11
Bardzo dobre I otóż z tego powodu ACTA zablokuje internet, żeby w Polsce panował ciemnogród bo za dużą mądrych jest coraz głośniej. Żeby buntu nie było
Zgłoś
andre_1 2012-01-24, 2:09
Polecam cały wykład ma coś koło godziny albo ponad ale opłaca się !!
Zgłoś
tony.soprano 2012-01-24, 2:44 1
Łazarski

Zgłoś
h4ter 2012-01-24, 3:38 1
Już myślałem ze Ibisz
Zgłoś
Z................y 2012-01-24, 4:18 10
Do połowy zabawne, jednak później wyostrzają się POglądy pana Krzysztofa i do końca oglądam zniesmaczony. Ta "ciężko pracująca" mrówka, ten "uczciwy" i "pracowity" owad to zapewne analogia do takich osobistości jak Kulczyk, Solorz i cała świta cwaniacka. Krzysiu masz coś na sumieniu?
Zgłoś
w................5 2012-01-24, 4:36
Krzysiu był ich doradcą podatkowym, pomagał im oszukiwać skarbówkę i nie tylko. Pewnie że ma wchuj na sumieniu! myślałeś że jak w tym kraju się zarabia pieniądze?!

inna sprawa że oszukanej skarbówki mi nie szkoda
Zgłoś
W................1 2012-01-24, 7:56
Heh, bajka dobra dla dzieci, mało kto dorobi się zachowując się jak mrówka. Teraz liczą się przekręty, każdy patrzy na własną kieszeń. Sam znam kilka osób pracujących na dwie zmiany. Zapierdalają tak ostro, że z wycieńczenia organizmu mają jakieś przykre dolegliwości. Są po studiach, są naprawdę inteligentni a mogą jedynie egzystować od pierwszego do pierwszego.
Zgłoś
contracts 2012-01-24, 8:10
Kuźwa, chciałem bąka puścić a się zesrałem. Zapomniałem puścić bączka testowego ;(
Zgłoś
wangog 2012-01-24, 9:33 15
@contracts
chuj to kogo obchodzi, że masz problemy ze sraniem po nocnych figlach z tatusiem...
Zgłoś
mp_toujane 2012-01-24, 9:52
Marne, prof. dr. hab. marek żmigrodzki z lublina jest najzajebistszy az sie chcialo chodzic na wyklady, szkoda ze tylko pol roku z nim mialem

a sluchajac tego goscia czulem sie jak na kazaniu w kosciele '
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów