Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
styrbjorn 2014-02-06, 8:38
kurwa dosc mam waszego pizdzielstwa, nagle ckliwi sie zrobiliscie, czuli, jak takie z was parówy to moze na kwejka pownniscie isc?

swoja droga konon niezly prawicowy, nie wiedzialem ze podlasie 21 wieku z prawej strony jest
Zgłoś
WinterWolf 2014-02-06, 10:04 2
To ja złoże wam życzenia. Wszyscy którzy mają taki ból dupy"to jest sadistic! tutaj trzeba sie nabijać z takich idiotów..." itp. STO CHUJÓW W DUPĘ I KOTWICA W PLECY! Bo kurwa sadistic sadisticiem... ale kuraw trzeba być też człowiekiem kurwa jego mać. Pies wam matki jebał, a dziewczyny dawały ciapatym. Żeby nawet wasze zwierzaki nasrały wam na mordy jak spać będziecie.

Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
xjan 2014-02-06, 10:11
@dante_art I mamy swoją Polską Boską Komedie.
Zgłoś
ChomikAdrian 2014-02-06, 11:09
Polandia, cebulandia - to taka kwintesencja, nawet nie sama postać tego półinteligenta a sam fakt, że ktoś taki może byś znany.
Druga sprawa, żali się na chuj wie kogo, a sam kurwa nic nie robi, nie umie wezwać pogotowia, jest ułomem umysłowym, a najlepsze jest to, że płacze na brak pieniędzy, kurwa - goły i bosy - to mógł kurwa nie dawać ruchać się w dupę jakimś przyjebom z młodzieży wszechpolskiej na wywiady za 40 tys. zł, nie ma co - umieli wykorzystać jego 5 minut sławy i possać trochę kasy.
Zgłoś
szmalu 2014-02-06, 12:15
Już pomijając cały temat nabijania się czy współczucia i innych moralności...

Ten typ ma LUBLINA a co za tym idzie MA PRAWO JAZDY. Gość wiadomo, że jest niepoczytalny/upośledzony itp. Jak taki typ ma prawko a do tego furę którą może praktycznie zmiażdżyć każdą osobówkę... ??? Dalej niech pierdolą o piratach drogowych i stawiają nowe fotoradary. Co za kraj.
Zgłoś
D................7 2014-02-06, 12:43 1
"Bo kurwa sadistic sadisticiem... ale kuraw" ŻEBY ŚMIAĆ SIĘ Z NIEDOROBÓW?! Na tym portalu takim zachowaniom mówimy stanowcze NIE!

Weź się rozpędź i przypierdol głową w coś twardego bo chyba zabłądziłeś.
Zgłoś
Skatedog 2014-02-06, 15:21
Maderfakermen napisał/a:

do tuska i kaczyńskiego płakać kurwa idź...

No kurwa, po prostu nie potrafię tego zrozumieć, rozumiem że sadistic to od razu trzeba ze wszystkiego szydzić, doszukiwać się sensacji i ubawu nawet tam gdzie go nie ma, ale do kurwy nędzy co jak co ale do tego kolesia mam szacunek. Człowiek prosty, ale miał odwagę i chęci wyjść z czymkolwiek do ludzi, czyli zrobił coś czego nikt, lub większość z was debili nie potrafi. To smutne że został wypromowany przez media i internet jako obiekt kpin i żartów, bo myślę że lepiej by zarządzał nawet tym Białymstokiem niż niektórzy teraz. Koleś się kurwa otwiera do ludzi i mówi im co i jak, nawet dzieli się tak wielką tragedią jaką jest śmierć matki, a później brata. Szkoda mi człowieka, po prostu po ludzku jest mi go kurewsko szkoda bo chciał dobrze i miał jaja żeby z tym wyjść, ale oczywiście jak zwykle znajdzie się banda debili i mózgoupierdoleńców którzy to jak zawsze znajdą śmieszny smaczek w takim filmiku, i błagam nie pierdolcie że "EEE Z TYM GÓWNEM, TO SADISTIC" bo to jest tekst na poziomu gimbazy. Pomyślcie kurwa czasem zanim coś napiszecie.
Zgłoś
D................7 2014-02-06, 15:51
Mówi jak jest?

Kolega się niestety myli. Nie otwarł się tylko jest bezprzypałowy. Nie "miał odwagę i chęć" tylko ktoś go dla jaj namówił a ten łyknął jak młody pelikan (ponieważ jest niedorozwinięty). To jest sadistic więc właśnie tu (a nie na onecie, interii czy innym portaliku) będziemy do woli szydzić z ludźmi z dałnem, porażeniem mózgowym oraz z niedowładem lewej stopy (mile widziane tez kaleki).

Film mi sie bardzo spodobał, do linii portalu pasuje jak mało który (patrząc na to co się wrzuca od powiedzmy dwóch lat...).
Zgłoś
Eatmyshorts7 2014-02-06, 19:21
taki mamy klimat....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem