Maderfakermen napisał/a:
do tuska i kaczyńskiego płakać kurwa idź...
No kurwa, po prostu nie potrafię tego zrozumieć, rozumiem że sadistic to od razu trzeba ze wszystkiego szydzić, doszukiwać się sensacji i ubawu nawet tam gdzie go nie ma, ale do kurwy nędzy co jak co ale do tego kolesia mam szacunek. Człowiek prosty, ale miał odwagę i chęci wyjść z czymkolwiek do ludzi, czyli zrobił coś czego nikt, lub większość z was debili nie potrafi. To smutne że został wypromowany przez media i internet jako obiekt kpin i żartów, bo myślę że lepiej by zarządzał nawet tym Białymstokiem niż niektórzy teraz. Koleś się kurwa otwiera do ludzi i mówi im co i jak, nawet dzieli się tak wielką tragedią jaką jest śmierć matki, a później brata. Szkoda mi człowieka, po prostu po ludzku jest mi go kurewsko szkoda bo chciał dobrze i miał jaja żeby z tym wyjść, ale oczywiście jak zwykle znajdzie się banda debili i mózgoupierdoleńców którzy to jak zawsze znajdą śmieszny smaczek w takim filmiku, i błagam nie pierdolcie że "EEE Z TYM GÓWNEM, TO SADISTIC" bo to jest tekst na poziomu gimbazy. Pomyślcie kurwa czasem zanim coś napiszecie.