Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
tonieja 2014-02-05, 18:22 12
biedny idiota
Zgłoś
brudny 2014-02-05, 18:22 1
darwin go dopadł
Zgłoś
S................n 2014-02-05, 18:29 40
Nawet tego nie odpalę. Już by dali temu choremu człowiekowi spokój.
Zgłoś
Spadra 2014-02-05, 18:37 437
Z cudzej tragedii śmiać się to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zresztą w ogóle naśmiewać się z ludzi prostych, małych i nic nie znaczących, to jak kopać leżącego. Wszyscy ci, którzy mieli odwagę, pomysł i jakąkolwiek inicjatywę w "zabawie" z Tym człowiekiem, ciekaw jestem czy tak samo mieliby odwagę "zabawić się" z nieuczciwymi Politykami? Sprzedanymi Dziennikarzami? Skorumpowanymi urzędnikami? Wątpię.
Każdy z nas kto naśmiewał się z Kononowicza, to tak naprawdę naśmiewał się z samego siebie. Każdy czuł się lepszy, mądrzejszy, dojrzalszy, bardziej oświecony, od prostego człowieka w swetrze. Ludzie lubią leczyć kompleksy czyimś kosztem... Szkoda, że tak naprawdę nie ma to żadnego leczniczego wpływu. Bo w tym całym "ekosystemie", Kononowicza zjada internauta/widz, a internautę/widza zjadają ci na wysokich stołkach, którzy tak samo grają na nosie wam jak wy Kononowiczowi.
Nieświadomość jest błogosławieństwem. Ot cała geneza...
Zgłoś
maderfakermen 2014-02-05, 18:46 5
do tuska i kaczyńskiego płakać kurwa idź...
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 18:48 8
Żałosni są ci ludzie którzy go wrzucają na neta, nie wiem kogo to w ogole śmieszy.
Zgłoś
Fire_Penguin 2014-02-05, 18:55 8
@up.
Nikogo, bo to nie ma nikogo śmieszyć. A do neta on sam chce to puszczać.
Zgłoś
jbone 2014-02-05, 19:03 41
najpierw się z niego śmiałem bo do rządu chciał startować.teraz pomyślałem i stwierdziłem że to po prostu chłop ze wsi.nie z jakiegoś przedmieścia mniejszego MIASTA,tylko z typowej WSI popegeerowskiej,gdzieś gdzie nie ma reklam LTE i fiber power od UPC bo nie ma zasięgu.jest monopolowy gdzie nie ma Jacka Danielsa ani martini-ale jest wino i tańsza gorzała,a w lodówce lody wodne bla dzieci. .(nie wiem obraz coś w stylu w: jak ktoś oglądał pieniądze to nie wszystko)ma pewnie kawałek pola,i gumofilce w przedpokoju.

Moja refleksja:
Nie śmieszy mnie mnie to, bo nie wiem czy nie lepiej być prostym człowiekiem na wsi gdzie nikt nie chwali się nowymi najkami a wszyscy dzielą się uczciwą pracą i pomocą,czy żyć w mieście gdzie są markowe sklepy i towar na który i tak mnie nie stać-a co za tym idzie gonić za pieniądzem żeby w końcu było mnie na niego stać a wtedy będzie już nowa kolekcja i nowy trend na nowy rok
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 19:06 1
@ on raczej nie ogarnia co dobre a co złe. Raczej tylko wydaje mu się że ludzie biorą go poważnie a wiadomo jak jest.
Zgłoś
dogip 2014-02-05, 19:14 3
Skurwysyństwo - jedne słowo wyraża wiele. Ten film nie powinien trafić do netu. Chuje zjebane.
Zgłoś
donszymon 2014-02-05, 19:16 14
Dajcie spokój temu człowiekowi.
Dobierzcie się do tych prawdziwych skurwieli co jeszcze większe bzdury plotą i są u władzy...
Zgłoś
Harry Pojeb 2014-02-05, 19:21 6
Mamy taki piękny kraj od morza po góry tyle przepięknych miejsc, taka historia, tyle wojen o wolność i co kurwa, paru debili dostało się do koryta i dajemy sie tak dymać, śmieją się nam w ryj sprzedają kraj niemieckim psom i chinolom, wielka podnieta w tv na to co sie dzieje w Ukrainie a wcale kurwa nie mamy lepiej. Zaraz znajdzie sie mądrzejszy który podważy moje słowa dla kilku wirtualnych piwek, wisi mi to, mam nadzieje że kiedyś sie obudzimy pozdrawiam szczerze przyjaciele rówieśnicy.
Zgłoś
merh 2014-02-05, 19:39 6
Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.
Zgłoś
Sanjizz 2014-02-05, 19:53 32
merh napisał/a:

Moderatorze-usuń to. Ani to śmieszne,ani przyjemne do ogladania. Co jak co,ale tego typu mateirały,niech zostaną tam gdzie je umieszczono pierwotnie.

To Sadistic i tu właśnie nie powinno być nic przyjemnego i śmiesznego do oglądania. I tak film jest na maire sadola porusza w człowieku wiele spraw. I uważam że to jest jedyny film z tym człowiekiem który powinien być na głównej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem