Żeby nie było to nie wrzucam tego dla jaj, po prostu chłop kiedyś był znany a ma przejebaną sytuacje (filmik nagrany przed śmiercią brata).
Żeby nie było to nie wrzucam tego dla jaj, po prostu chłop kiedyś był znany a ma przejebaną sytuacje (filmik nagrany przed śmiercią brata).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
A już tak całkiem serio, obawiam się że niedługo cos sobie zrobi, mieszkańcy okolic Białegostoku powinni mu pomóc, bo jakby nie było, to ich najpopularniejszy obywatel.
Panie prezesie, wytrwałości w tych trudnych chwilach.
A tak jeszcze wtrącając, nie wiem czy wyrządzono mu krzywdę tym całym jego politycznym światem. Moim zdaniem to było najlepsze co mogło go spotkać. Dla mnie jego życie i cała ta sytuacja z polityką itp. to materiał na dobry film.
Życzę mu wiele szczęścia i dobra.
Proszę moderatora o usunięcie tego bo pozostał mi niesmak po tym. Idźcie naśmiewać się z Bongmana i jego "ziomali". Zostawcie prostego człowieka w spokoju.
Kurwa, wioskowy przygłup wszechstronnie beznadziejny z nieograniczonymi zasobami niewiedzy. Nudny jest, zwłaszcza jak próbuje być tragiczny. Lepiej niech pozostanie w pamięci jako jeden z największych kretynów Rzeczpospolitej Polskiej z swoim słynnym - niczego nie będzie - kiedy dojdzie do władzy.
Z cudzej tragedii śmiać się to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zresztą w ogóle naśmiewać się z ludzi prostych, małych i nic nie znaczących, to jak kopać leżącego. Wszyscy ci, którzy mieli odwagę, pomysł i jakąkolwiek inicjatywę w "zabawie" z Tym człowiekiem, ciekaw jestem czy tak samo mieliby odwagę "zabawić się" z nieuczciwymi Politykami? Sprzedanymi Dziennikarzami? Skorumpowanymi urzędnikami? Wątpię.
Każdy z nas kto naśmiewał się z Kononowicza, to tak naprawdę naśmiewał się z samego siebie. Każdy czuł się lepszy, mądrzejszy, dojrzalszy, bardziej oświecony, od prostego człowieka w swetrze. Ludzie lubią leczyć kompleksy czyimś kosztem... Szkoda, że tak naprawdę nie ma to żadnego leczniczego wpływu. Bo w tym całym "ekosystemie", Kononowicza zjada internauta/widz, a internautę/widza zjadają ci na wysokich stołkach, którzy tak samo grają na nosie wam jak wy Kononowiczowi.
Nieświadomość jest błogosławieństwem. Ot cała geneza...
Ale kurwa wy jesteście tępi... a ostatnio jak młodą dziewczynę na wózku wrzucili to mieliście polewę na maxa. pierdolona podwójna moralność.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów