Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chuj w dupe wszystkim tym pasozytom państwa polskiego, nadejdzie taki dzien ze psy rozwleką wasze kości po całej stolicy a POLSKA znów będzie POLSKĄ
Pierdzielenie głupot. Polska nie jest krajem oderwanym od rzeczywistości i należy patrzeć na to wszystko o czym mówi ten poseł z szerokiej perspektywy. Kryzys światowy to też wina Tuska? To że Grecja upada to jego wina? To że Hiszpania i Włochy ledwo wiążą koniec z końcem to też wina Tuska? Może nie jest najlepszym premierem, ale takie gadanie, że 7 lat temu było tak różowo a teraz taka kicha to tylko wina rządzenia Tuska to mimo wszystko lekka przeginka..
Tak, bo to Grecja czy Hiszpania wysprzedaje cały swój dorobek i ziemie, zamyka stocznie, podnosi podatki, buduje najdroższe autostrady, które wytrzymują rok i chuja warte orliki, przyznaje sobie co chwile premie, odprzedaje koncesje na wydobycie gazu łupkowego, podpisuje umowe z gazpromem na najdroższy gaz w Europie, stawia setki fotoradarów... Mogę tak w nieskończonosć.
Pierdzielenie głupot. Polska nie jest krajem oderwanym od rzeczywistości i należy patrzeć na to wszystko o czym mówi ten poseł z szerokiej perspektywy. Kryzys światowy to też wina Tuska? To że Grecja upada to jego wina? To że Hiszpania i Włochy ledwo wiążą koniec z końcem to też wina Tuska? Może nie jest najlepszym premierem, ale takie gadanie, że 7 lat temu było tak różowo a teraz taka kicha to tylko wina rządzenia Tuska to mimo wszystko lekka przeginka..
Tak, a oddanie w ręce czarnej skrzynki Tupolewa ruskom, to czyja kurwa wina? Więc to ty nie pierdziel głupot. Grecja upadła dlatego, że serwowała swoim obywatelom dodatkowe pieniądze od tak, a w przypadku dwóch pozostałych też pewnie poszło o coś podobnego, nie wiem o co, bo mnie to kurwa nie obchodzi. Ja mieszkam w Polsce, a nie w Grecji, Hiszpani, czy we Włoszech.
"... żeby Pan się przsiadł z klimatyzowanego tuskobusa..."
Wymiata szczerze, wielki szacun i pełne poparcie
tusek to sprzedajna dziwka i tchórz! To zdrajca! Zdrajca nie tylko Polaków, ale i rasy ludzkiej!
Swoją drogą to Szczerski nie pierwszy go pojechał. Byli tacy, którzy wytykali tuskowi w chuj więcej konkretnych błędów i zaniedbań, ale o nich jakoś głucho. A idioci w ilości 20%+ społeczeństwa pójdzie w wyborach dalej głosować na PO, byleby tylko nie wygrał PIS.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów