📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze mówi koleś no, nawet nie wiecie jak mnie ten Rostowski wkurwia z tym tępym uśmieszkiem. Żyd pierdolony
pierdoleni godności nie mają, złodzieje pierdoleni a jak coś się im powie to oni są oburzeni, jak tam można.. brak kultury. Niech wypierdalają! Prawdziwych polityków, którym zależy na Polsce jest może z 30-50 a reszta to zwykłe chciwe świnie.
No kurwa! Mam nadzieje że nareszcie sie zacznie rewolucja i skończą rządy POpraprańców!
Szczerski to Szczery chłop
Wkurwia mnie nie miłosiernie to, iż poziom jaki reprezentują "posłowie" bliższy jest temu jaki można spotkać w gimbazie niż dorosłych ludzi. Jeden mówi, inni coś tam pierdolą żeby nie dać mu dojść do słowa, reszta poszła w pizdu bo przecież to nie jest ich praca tylko spotkanie towarzyskie...
No i za jakieś dwa tygodnie będzie po chłopie, bo przyjdzie po niego seryjny samobójca... RIP.
Za hejty na premiera zawsze piwko.
Żył sobie niegdyś inny szczery Szczerski. Od razu przypomniała mi się jego twórczość, której tematyka jest nadal jakże aktualna.
A Tusk siedzi i się śmieje: bydło i tak na mnie zagłosuje bo nie jestem Kaczyńskim.
Pierdzielenie głupot. Polska nie jest krajem oderwanym od rzeczywistości i należy patrzeć na to wszystko o czym mówi ten poseł z szerokiej perspektywy. Kryzys światowy to też wina Tuska? To że Grecja upada to jego wina? To że Hiszpania i Włochy ledwo wiążą koniec z końcem to też wina Tuska? Może nie jest najlepszym premierem, ale takie gadanie, że 7 lat temu było tak różowo a teraz taka kicha to tylko wina rządzenia Tuska to mimo wszystko lekka przeginka..
@pavlosz.
Pierdolisz glupoty, za dużo TVN. Co ty wiesz w nogach śpisz!!!
Pierdolisz glupoty, za dużo TVN. Co ty wiesz w nogach śpisz!!!
Są jednak w tym rozpiździelu zwanym sejmem ludzie, który myślą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów