18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzony91 2013-03-03, 0:12 1
Na te kurwiszony też przyjdzie czas... dojdzie do tego ,że będą błagać o swoje prawa, a wtedy MY Polacy pokażemy ,każdej chciwej kurwie w tym burdelu gdzie jest jej miejsce...
Zgłoś
Norbias 2013-03-03, 0:54 4
Prawda jest taka, że u nas nie ma "siły politycznej" na którą warto by było oddać głos. Ja osobiście mam już dość tego cyrku i obecnie o czym myślę to emigracja bilet w 1 stronę i dziękuję. Nie będę musiał oglądać tych zakłamanych ryjów. Nie chce zielonej wyspy, Nie chce miliona mieszkań, Ani żadnej Polski naszych marzeń.

Chcę mieszkać w kraju w którym będę miał pracę dzięki której wiem że będę mógł żyć na normalnym poziomie bez zbędnego zadłużania się na 30 czy 40 lat. Niestety takiego życia w Polsce mieć nie będę. Obecnie czegokolwiek człowiek by nie chciał kupić musi się "zarżnąć" aby to mieć.

Jak ja widzę Polskę moimi oczami ( mam 22 lata ) Koszta coraz większe obecnie po za LPG nie widzę żadnej innej alternatywy aby tanio jeździć. Mieszkania nie kupisz chyba że weźmiesz kredyt na 30-40 lat. Praca gówniana bo albo umowy o dzieło za 1.400 zł albo zlecenie ZUS za 1.700 zł Owszem obecnie jestem na etapie zmiany pracy i prawdopodobnie zarobię 2.700-3.400 zł jako kierowca. No ale pomijam ile będę godzin pracował W telewizji coraz to nowsze ryje widać i ich inteligentne pomysły typu niskie podatki dla tych co zarabiają po 30.000 zł miesięcznie a ty masz te 2.000 czy 3.000 zł i podatki stoją. Wszystko co kupujecie to ma 30-40% podatków.

Najbardziej smutne jest to że większość nawet i czytelników sadistic daje sie karmić tą papką medialną i nic z tym nie robi. Ja osobiście mam dość póki co mój plan realizacji na lata 2013-2020 wygląda następująco:

A. W roku 2013 zmieniam pracę jako kierowca kat. C powinienem zarobić 2.700-3.500 zł wersja pesymistyczna 2.300 zł
B. Zdaję kategorię E i szukam pracy w charakterze kierowcy CE wtedy zarobię jako kierowca krajowy z 3.500 zł a na międzynarodówce z 5.000-6.000 zł
C. W międzyczasie oszczędzam kapitał dzięki któremu będę wstanie wyemigrować do Kanady bądź Stanów Zjednoczonych ale raczej to pierwsze.
D. Prawdopodobnie na rok 2015/2016 będę miał odpowiednią ilość gotówki aby móc wyemigrować do Kanady
E. Emigruję do Kanady i tam rozpoczynam nową pracę.
F. rok 2020 staram się o obywatelstwo Kanadyjskie i wtedy już jest 1000% pewne że nie chce i nie będę myślał o tym kraju. Będę wiedział jak przeciętny "katolik" tyle o Polsce co o Jezusie Czyli: " Podobno istnieje "
Zgłoś
qvba 2013-03-03, 1:53
Coś czuję, że ktoś mu popełni samobójstwo...
Zgłoś
hrabia9933 2013-03-03, 2:01
ino slunzok mogl tak tuskowi dojebac ; )
Zgłoś
=CAMEL= 2013-03-03, 2:13 1
Jacy wy kurwa jesteście ciemni, koleś który to mówi też pobiera pensje w dziesiatkach tysięcy, kurwa, to jest dla takich mas jak wy. Myślicie że nagle zalazl sie zbawiciel-ale kurwa nie! Każdy każdego smaruje gównem żeby odwrócić wasz wzrok od jego partii. Co z tego że zwyzywa tuska-kurwa oni z was sciągają 70% zaroków! Sejm to kurwy, jak można być tak kurwa ślepym ze ktoś ciśnie tukowi to kurwa piwa lecą-on kurwa jest z tego samego wora! To on zatwierdza podatki! KURWA LUDZIE OBUDZCIE SIĘ! Żal kurwa was słuchać. Jakieś debaty i komentarze. System jest nie do uleczenia i jesteście matołami jak walicie konia do tego ze ktoś komuś w sejmie pociśnie-oni wiedzą co mogą powiedzieć o kim itp itd a wy kurwa walicie konia że ktoś komuś pocisnął a chuj że w tym czasie 5 afer przechodzi, bo wy akurat o Kasi mamie Madzi sluchacie...no kurwa żal! Karmia nas gównem, obudzcie się do chuja!
Zgłoś
x................s 2013-03-03, 3:22 2
=CAMEL= napisał/a:

Jacy wy kurwa jesteście ciemni, koleś który to mówi też pobiera pensje w dziesiatkach tysięcy, kurwa, to jest dla takich mas jak wy. Myślicie że nagle zalazl sie zbawiciel-ale kurwa nie! Każdy każdego smaruje gównem żeby odwrócić wasz wzrok od jego partii. Co z tego że zwyzywa tuska-kurwa oni z was sciągają 70% zaroków! Sejm to kurwy, jak można być tak kurwa ślepym ze ktoś ciśnie tukowi to kurwa piwa lecą-on kurwa jest z tego samego wora! To on zatwierdza podatki! KURWA LUDZIE OBUDZCIE SIĘ! Żal kurwa was słuchać. Jakieś debaty i komentarze. System jest nie do uleczenia i jesteście matołami jak walicie konia do tego ze ktoś komuś w sejmie pociśnie-oni wiedzą co mogą powiedzieć o kim itp itd a wy kurwa walicie konia że ktoś komuś pocisnął a chuj że w tym czasie 5 afer przechodzi, bo wy akurat o Kasi mamie Madzi sluchacie...no kurwa żal! Karmia nas gównem, obudzcie się do chuja!

Ja widzę, że Ty jeszcze smacznie chrapiesz ubrany w piżamkę i z kciukiem w mordzie...
Zgłoś
N................r 2013-03-03, 9:39 2
Może kiedyś znów przyjdzie pora na nowego dyktatora, który pozamiata hołote tam gdzie jej miejsce.

może jeszcze będą chcieli ?
Zgłoś
Marxe 2013-03-03, 9:46 1
Więc ludzie po co siedzimy z dupami, działajmy bo inaczej Tusk i cała ta banda kretynów rozpieprzą nasz piękny kraj.Noo ale co możemy zdziałać skoro i tak większość ludzi ślepo wierzy w to że dzięki Tuskowi mamy dobrobyt i na następnych wyborach znowu zagłosują na tą złodziejską partię, trzeba się w końcu zjednoczyć i rozjebać to wszystko w pizdu jak Bułgarzy.
Zgłoś
M................1 2013-03-03, 11:45 4
Quwer napisał/a:

Wyjebać wszystkich POwców, PISowców, SLDeków i innych PSLowców. Ludzie, przejrzyjcie na oczy i wyjebcie tych starych niedołężników od koryta. Wszyscy jebią wszystkich w dupska i dbają tylko o siebie.

Pora dopuścić do władzy młodych, ambitnych ludzi. Z pomysłem na rządzenie i doprowadzenie tego kraju do XXI wieku. A nie wciąż wybieracie starych pierdolców, którzy żyją zeszłą epoką..

Tylko jak widzę tych młodych z Rucha Palikota to mnie kurwica bierze. Młodzi już też mają gówno w głowie przez starych ....
Zgłoś
Gl0BaL 2013-03-03, 12:26
Nie wiem czy zostaliście zmanipulowani, czy macie całkowitą rację, ale do kurwy nędzy... Kaczor i inne lewaki przecież oni nie są wcale lepsi od tego Ryżego Chuja... nie nabierajcie się na ładne pierdolenie pisiorków i lewactwa, bo oni zjebaliby w te 7 lat kraj tak samo widowiskowo, albo nawet i jeszcze bardziej.

Oczywiście nie będę głosował na PO ale nic też nie przemawia za tym aby głosować na PiS albo inne partie. Dlatego pierdole ja te wybory...
Zgłoś
jantrzaskalski 2013-03-03, 13:38 1
Następny matoł z PIS-u. Oczekują wielkich zmian a sami nic nie zrobili. Mieli swoje lata więc nie rozumiem po co ta nagonka na wszystkich.
Zgłoś
s................m 2013-03-03, 14:18 2
Witam, pierwszy raz coś tutaj piszę.
Takie wypowiedzi uświadamiają nam jak mały wpływ na rządzenie kraje mamy.
Oni mogą wszystko naród w obecnej chwili nic.
Czas zmienić myślenie Polaków. Przestać ustawiać się za partią konkretną i dzielić się na obozy.
Polacy muszą być zjednoczeni i głosować w jednomandatowych okręgach wyborczych na swojego posła i patrzeć mu na ręce. Poleca uświadomić się odnośnie
Ruchu na rzecz JOW(nie podaje tutaj linku ale łatwo znaleźć)
jeśli będzie referendum w tej sprawie głosujmy na TAK.
Dopiero jeśli zmienimy system wyborczy na JOW będzie można cokolwiek zmienić w tym kraju, poczytajcie na tej stronie o tym i posłuchajcie wywiadów itd.
to lepsze niż obrzucanie się błotem które nic nie daje
Zgłoś
cubana97 2013-03-03, 14:42
Admin chyba PO'wiec bo dał warna.
Zgłoś
r................l 2013-03-03, 16:07 1
Zarejestrowałem się specjalnie aby postawić piwo autorowi! Jak miło jest słuchać jak ktoś krytykuje tego rudego ...
Zgłoś
Ruszek 2013-03-03, 17:36
KRATA browarów!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem