📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abstrahując od wszelkich aspektów religijnych; poczucie humoru na poziomie 10-latka. Trafiłem?
Bóg napisał/a:
"Ja pierdolę ale wstyd" oddaję poziom tej wrzuty.
Chyba raczej twój dystans i poczucie humoru
fryca88 napisał/a:
muszę powiedzieć że jesteś bardzo kreatywny. Jak często słyszysz takie słowa?
Przyjmuję krytykę pod jednym warunkiem,zrób lepsze,z chęcią się pośmieję
A co gdyby ta wstawka przedstawiała autentyczny bieg wydarzeń?
KATOLE by się sami ukrzyżowali <szyderczy śmiech>
KATOLE by się sami ukrzyżowali <szyderczy śmiech>
Gdyby podobny charakter obrazka przedstawiał Mahometa, to pewnie już by płonęły nasze ambasady u ciapatych.
fryca88 napisał/a:
W razie jakby co można się iść wyspowiadać i po kłopocie,religia katolicka jest super,napierdalasz żonę,gwałcisz dziecko,jebiesz psa,to nic,byle kochasz boga,byle szepniesz na ucho zboczeńcowi w konfesjonale,że żałujesz i po sprawie,masz odpuszczone,bóg ma wyjebane na twoje grzechy,byle w niego wierzysz,zjesz na kolanach z wyciągniętym jęzorem krakersa przed ołtarzem i chuj,jedziesz od nowa.Możesz jebać nawet noworodki,Jezus i tak umarł z ten grzech zatem nie ma sprawy jesteś super,bóg cię kocha
Jebany paziu, gdzie lub kto Ci to powiedział, że jak się wyspowiadasz to będziesz miał odpuszczone grzechy? Słyszałeś o czymś takim jak sąd ostateczny? Takie ćwierć inteligenci jak Ty chodzą po tym świecie, pierdolą jakieś bzdur usłyszane od innych debili i rozpowszechniają je wśród kolejnych kretynów, że jak zabiją i pójdą do księdza wyspowiadać się to będzie im odpuszczone.
No i paź zwany fryca88 opowiedział swą historię innym: calasty, Loki91, Gurgul99, HrWolf, rockface123, Martinezd, inf3kkted, urotsukidoji, GenerousVitttake, mongolski_nudysta, alczi... a oni uwierzyli (może jesteś jakim tak prorokiem?). Czyli albo muszą mieć brak mózgu lub być tak próżnymi aby łudzić się, że ziemski ksiądz odpuszcza grzechy w imieniu Boga...
Nie jestem katolem, ale ta wrzuta jest meeeega żałosna Zaprawdę powiadam wam..... poziom gimbazjum
Ja pierdole, zacznijcie wierzyć w siebie a nie boga to może zacznie coś w końcu z tego wychodzić zamiast smęcić i jęczeć jak to ciężko.
Bóg napisał/a:
"Ja pierdolę ale wstyd" oddaję poziom tej wrzuty.
Napisał to użytkownik który dał sobie nick "Bóg"
Co do samego obrazka- bez sensu. Humor na poziomie podstawówki, do tego osadzony w kontekście obrażającym uczucia religijne. Bardziej rozsądni ateiści się ze mną zgodzą, fanatyczni ateiści będą się cieszyć co przy okazji będzie świadczyć o poziomie ich inteligencji i kultury. Fanatycy chrześcijańscy będą się bulwersować i rzucać wyzwiskami, a zwykli chrześcijanie to oleją.
Jeśli o mnie chodzi to nie ma piwa. Taki wulgaryzm czy to w stronę ateistów czy chrześcijan jest żałosny.
Powiem tak:
Ogolnie beka z Jezusa nieraz jest dobra, bo nie jest bardzo wulgarna, a nawet jak jest bardzo wulgarna to nieraz jest tez zajebista. A to jest po prostu słabe. Nie że ojej, Jezusa obrazaja, tylko po prostu teksty nawet nie jak z gimnazjum ale z podstawowki.
A jesli ktos sie pluje ze obrazaja jezusa, a nie ze po prostu chujowe, to niech wyp.. na pudelka, pozdrawiam
Ogolnie beka z Jezusa nieraz jest dobra, bo nie jest bardzo wulgarna, a nawet jak jest bardzo wulgarna to nieraz jest tez zajebista. A to jest po prostu słabe. Nie że ojej, Jezusa obrazaja, tylko po prostu teksty nawet nie jak z gimnazjum ale z podstawowki.
A jesli ktos sie pluje ze obrazaja jezusa, a nie ze po prostu chujowe, to niech wyp.. na pudelka, pozdrawiam
wtf? jak to trafiło na główną?
fryca88 napisał/a:
Bóg stworzył mnie ateistą,kim ty jesteś aby podważać jego mądrość?
Nie obrażaj ateistów, ty jesteś zwykłym psycholem, zakuć cię w kaftan, blacha na czoło i do szpitala.
Prawdziwy ateista przewija sadola dalej... W Polskim internecie mamy niestety tylko antykatoli...
Przewijam dalej -.-
Przewijam dalej -.-
@GAWRON7
"A jesli ktos sie pluje ze obrazaja jezusa, a nie ze po prostu chujowe, to niech wyp.. na pudelka, pozdrawiam "
A to przepraszam nie wiedziałem, ze to tylko portal dla ateistów, i chyba jest też coś na ten temat w regulaminie, że nie jest mile widziane obrażanie uczuć religijnych. Ale najśmieszniejsze jest to ze ten debil który to zrobił nie miał by odwagi zrobić wstawy o jakimś proroku Islamu, bo by się osrał " może jeszcze mnie na ulicy dojedzie jakis muslim, a przecie jestem tylko twardy w nacie a w ciota w swiecie" i idąc tym tokiem rozumowania stwierdził ze pojedzie po katolach przecie oni mi nic nie zrobią. Szacunek zdobywa ten który atakuje silniejszych, agresywniejszych, a nie tych których atakują prawie wszyscy. Pozdrawiam
"A jesli ktos sie pluje ze obrazaja jezusa, a nie ze po prostu chujowe, to niech wyp.. na pudelka, pozdrawiam "
A to przepraszam nie wiedziałem, ze to tylko portal dla ateistów, i chyba jest też coś na ten temat w regulaminie, że nie jest mile widziane obrażanie uczuć religijnych. Ale najśmieszniejsze jest to ze ten debil który to zrobił nie miał by odwagi zrobić wstawy o jakimś proroku Islamu, bo by się osrał " może jeszcze mnie na ulicy dojedzie jakis muslim, a przecie jestem tylko twardy w nacie a w ciota w swiecie" i idąc tym tokiem rozumowania stwierdził ze pojedzie po katolach przecie oni mi nic nie zrobią. Szacunek zdobywa ten który atakuje silniejszych, agresywniejszych, a nie tych których atakują prawie wszyscy. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów