📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Że sekret wychodzi na kał?
Zdradzają wiek drzewa, na 'u'? Uszy? Ule? Urny? Ukraińcy?
Rozwiązałem za to część pozostałych pól:
Używana do szycia - ryba
Stan kasy po zakończeniu sprzedaży - zero
Francuski urzędnik - huj
Lud germański osiadły nad Łabą - ciapaci
Elektrownia w Turku - atomowa
Rozwiązałem za to część pozostałych pól:
Używana do szycia - ryba
Stan kasy po zakończeniu sprzedaży - zero
Francuski urzędnik - huj
Lud germański osiadły nad Łabą - ciapaci
Elektrownia w Turku - atomowa
Bacutil napisał/a:
Ależ to przyjemnie prostackie.
mleko118 napisał/a:
Trochę to prostackie...
Potwierdzam, prostackie. Choć mógłby się znaleźć jakiś ekspert, który by to zanegował, podając jakąś sensowną argumentację. Na wszelki wypadek niech ktoś jeszcze napisze, że prostackie. Będziecie bardziej wiarygodni.
isitsaturday napisał/a:
Potwierdzam, prostackie. Choć mógłby się znaleźć jakiś ekspert, który by to zanegował, podając jakąś sensowną argumentację. Na wszelki wypadek niech ktoś jeszcze napisze, że prostackie. Będziecie bardziej wiarygodni.
Ależ to prostackie!
Jebany na pierwszym obrazku zamazał, bo pewnie coś niepoprawnego politycznie było ^^
żar? Nie rozumiem gdzie tu rasizm i antysemityzm i nawiązanie do ciapatych : ((((
co wy kurwa po 12 lat macie ze taka podnieta ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów