📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ksiądz popierdala w sukience to ma prawo pierwszeństwa do toalety... czego pielgrzymka nie rozumie?
Ten ksiądz to skończony pierdolec, jest kanał na YT o jego perypetiach
kurde, koleś napeirdala jedenaście dni z buta - szacunek. Normalny ksiądz, jechałby na lektyce, opartej na ramionach wiernych. Ewentualnie Maybachem od bezdomnego.
każdego księdza i zakonnice na pal albo na stos, tak jak oni robili z wyimaginowanymi czarownicami i wiedźmami.
0:47 - "a jeśli nie jesteście w stanie księdza uzur... uszanować"
No prawie jebany się przyznał. Ksiądz uzurpator.
Czyli ogólnie pedał w sukience się żali wszystkim, że staruszka mu klopa zajebała z rana i nie ma własnego sracza prywatnego jaki mu się jako posłańcowi należy żeby nie dzielić z plebsem swojej intymności boskiej a wszyscy w tym marszu to podludzie.
No prawie jebany się przyznał. Ksiądz uzurpator.
Czyli ogólnie pedał w sukience się żali wszystkim, że staruszka mu klopa zajebała z rana i nie ma własnego sracza prywatnego jaki mu się jako posłańcowi należy żeby nie dzielić z plebsem swojej intymności boskiej a wszyscy w tym marszu to podludzie.
Po chuj się na pielgrzymkę wybierał? Jebać Batmana.
SizzleMyDizzle napisał/a:
każdego księdza i zakonnice na pal albo na stos, tak jak oni robili z wyimaginowanymi czarownicami i wiedźmami.
Nie zesraj się pajacu i nie nawołuj do morderstwa. Nie pasuje ci kościół, nie łaź tam. Dokładnie jak do knajp. Jedna mi pasuje to chodzę, w innej moja noga nie postanie. Pielgrzymka na chwilę obecną mi nie pasuje, więc nie chodzę. Ale nie będę tu pierdolił "nie chodźcie" bo to każdego prywatna sprawa.
SizzleMyDizzle napisał/a:
Nie porównuj xvi wieku do xxi, bo to nie ma sensu.
Zresztą sam film chyba z przed roku.
Mijali jakieś pole maryśki, to sobie trochę zerwał i się najarał
Koleś niby pełni posługę kapłańską chociaż nie ma prawa bo go odsunęli. Ma swój ołtarzyk i dziadki, babcie przychodzą sie modlić i dostać opierdol. Ma ewidentnie schizofrenie, gruby temat na psychiatryk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów