📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sprzeciwie Kościoła ws. in vitro chodzi o to, że podczas tego procesu zapładnia się kilka komórek jajowych, w wyniku czego powstaje kilka zygot(łopatologicznie kilka mini-ludzi bo z tego nie wyrośnie nic innego niż człowiek), no i jak uda się dużo zapłodnić to oczywiście się wszystkich nie wykorzysta bo kto chciałby mieć na raz np. dziesięcioro dzieci? i na tym etapie niektóre zygoty się uśmierca. I dlatego właśnie Kościół się sprzeciwia-podczas in vitro zabija się ludzi.
Zobaczcie ilu księży jest pomówionych a później uniewinnianych. Widzę, że propaganda TV działa wyśmienicie i każdy myśli, że jak ksiądz to pedofil.
Cytrian napisał/a:
Zobaczcie ilu księży jest pomówionych a później uniewinnianych. Widzę, że propaganda TV działa wyśmienicie i każdy myśli, że jak ksiądz to pedofil.
Ojej, zauważ, że kler broni swoich bejbe.
A ksiądz za kare przeniesiony zostanie do innej plebani... na wieś i dostanie roczny zapas batonów i bitej śmietany
Czemu w ogóle nie dziwi, że to kwejk...
Ehh niektórzy ludzie żyją w ogóle bez refleksji, w ogóle nie interesuje ich na czym coś polega, czemu ktoś się sprzeciwia, ale głośno będą krzyczeć i wołać bez chwili zadumy "Oni to ciemnogród". Po prostu robią, nie pytają po co, czemu, jak, dlaczego. Żreć, dupczyć się, mieć robotę, wszystko najlepiej takie żeby było w modzie. Dla wielu to spełnienie WSZYSTKICH marzeń.
Ehh niektórzy ludzie żyją w ogóle bez refleksji, w ogóle nie interesuje ich na czym coś polega, czemu ktoś się sprzeciwia, ale głośno będą krzyczeć i wołać bez chwili zadumy "Oni to ciemnogród". Po prostu robią, nie pytają po co, czemu, jak, dlaczego. Żreć, dupczyć się, mieć robotę, wszystko najlepiej takie żeby było w modzie. Dla wielu to spełnienie WSZYSTKICH marzeń.
Sick_Stick napisał/a:
wat u talkin bout
Czego nie rozumiesz? Przecież kolega wszystko łopatologicznie Ci wytłumaczył. In vitro to de facto zabijanie ludzi, którzy są na razie w fazie zygot. Dzięki in vitro możesz mieć potomstwo, czyli inaczej in vitro daje życie/szansę na to, że urodzi się dziecko, ale wcześniej zabijane jest 10 innych potencjalnych dzieci. Teraz rozumiesz?
Idąc dalej w las torem rozumowania katolików każdy plemnik ma szansę stać się człowiekiem---> Walenie konia zabijanie (i w tym momencie tej paranoi właśnie jesteśmy, chociaż idziemy dalej) a co mamy dalej? Każda komórka jajowa też ma szansę stać się człowiekiem! Tak więc wszystkie kobiety to morderczynie, ponieważ nie wiem czy wiecie ale co miesięczne krwawienie wiąże się właśnie z usunięciem z ciała kobiety niezapłodnionego jajeczka (na szczęście jeszcze jakieś resztki zdrowego rozsądku zostały i jakiś czas potrwa zanim zaczną głosić takie rzeczy na kazaniach). Ciekawe, czy ktoś zdecyduje się posunąć do stwierdzenia. że generalnie każdy atom ma szansę stać się częścią człowieka---> człowiekiem. To byłoby całkiem zabawne Nie można byłoby się poruszyć, żeby nie zgnieść takiego przyszłego homo sapiens. Wiem, że myślenie nie jest Waszą mocną stroną drodzy katole więc liczę się z tym, że rozsądna odpowiedź nie nadejdzie szybko
@ trabus
Pokaż mi katolika który idzie Twoim tokiem rozumowania. Oczywiście łapiesz piwka od młodzieży gimnazjalnej Przykro mi, że mój kraj ginie, upada na moich oczach. Pedofilia jako temat zastępczy dla beatyfikacji Jana Pawła II i ustawie przeciw aborcyjnej. Masa bezrefleksyjnych cymbałów <--- internet na szczęście w realnym życiu nie macie nic do powiedzenia.
Pokaż mi katolika który idzie Twoim tokiem rozumowania. Oczywiście łapiesz piwka od młodzieży gimnazjalnej Przykro mi, że mój kraj ginie, upada na moich oczach. Pedofilia jako temat zastępczy dla beatyfikacji Jana Pawła II i ustawie przeciw aborcyjnej. Masa bezrefleksyjnych cymbałów <--- internet na szczęście w realnym życiu nie macie nic do powiedzenia.
Oczernianie kościoła ma na celu usunięcie lekcji religii w szkołach która ma być zastąpiona jakimś lewackim wprowadzeniu do rodziny czyli w prostym tłumaczeniu, że pedały są normalne.
w sumie takie katolickie posty są przydatne (@kefir, @cytrian, @quireth) uświadamiają niektórych jak dobrze nie należeć do żadnej religii i nie mieć wypranego mózgu bzdurami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów