📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gymnorhinus napisał/a:
Możecie już sobie darować takie gówna? Nie wiem co za debile piwa dają za to...
Ferie są.
Co, zaskoczyło cię to jak kurwa biegi w tarpanie? Jak zima drogowców co rok?
Uprzedzam, żeby nie było szoku - od czerwca do 1 września też będzie tu samo gówno wstawiane. Także bądź gotowy.
Ciężko mi przychodzi pomijanie faktu, że to ciapate nasienie, ale traktując go jak człowieka to tak.
Po 1 może podrasował w fotoszopach czy innych gównach swoje zdjęcia to tyle mam mu do zarzucenia
po 2 To gdzie pracujesz nie definiuje cię jako człowieka
po 3 Podrasowywanie zdjęć w fotoszopie nie równa się nigdy nakładaniu tony szpachli na ryj że wyglądasz całkiem jak inna osoba + do tego oczywiście fotoszop
po 4 pierdolone białorycerskie ćwoki jak facet nigdy nie pracował chociaż trochę fizycznie nawet nie musiał brać za to zapłaty to jest jebaną niemotą i leszczem
po 5 człowiek, który pracuje fizycznie dalej jest nawet w naszych czasach podstawą dla dobrej gospodarki
Po 1 może podrasował w fotoszopach czy innych gównach swoje zdjęcia to tyle mam mu do zarzucenia
po 2 To gdzie pracujesz nie definiuje cię jako człowieka
po 3 Podrasowywanie zdjęć w fotoszopie nie równa się nigdy nakładaniu tony szpachli na ryj że wyglądasz całkiem jak inna osoba + do tego oczywiście fotoszop
po 4 pierdolone białorycerskie ćwoki jak facet nigdy nie pracował chociaż trochę fizycznie nawet nie musiał brać za to zapłaty to jest jebaną niemotą i leszczem
po 5 człowiek, który pracuje fizycznie dalej jest nawet w naszych czasach podstawą dla dobrej gospodarki
Wyglądu mu to nie odjęło. Dalej jest przystojny, z tym że w ciuchach roboczych.
Nie dziwię, że w tym kraju jest tak chujowo jak szczytem ambicji ludzi jest układanie płytek i możliwość najebania się do odcięcia w pracy.
Ja tam wolę patrzeć przez okno klimatyzowanego biura jak inni zapierdalają fizycznie
Można się śmiać, że ktoś po studiach pracuje w McDonaldzie ale to nie od studiów zależy jak kończysz tylko od tego co sobą reprezentujesz.
W wielu firmach w zarządach są ludzie po filozofii, politologii, ekonomii, prawie... jakoś nigdy nie widziałem prezesa zarządu po zasadniczej szkole zawodowej o profilu ślusarz-piekarz , murarz-akrobata
Oczywiście to nie dotyczy rodzinnych firemek typu Janusz & synowie & zieńć - "produkcja dziurek do pasków". Takie firmy są tak zajebiście zarządzane, że pracownicy chodzą w śmierdzących łachmanach myśląc o przeżyciu do następnej wypłaty, która może będzie a może nie a janusz za pierwsze zarobione pieniądze biegnie kupić na lajsing audi Q7 full opcja i BMW m3 dla synalka, żeby miał czym świnie rwać pod OSP.
Ja tam wolę patrzeć przez okno klimatyzowanego biura jak inni zapierdalają fizycznie
Można się śmiać, że ktoś po studiach pracuje w McDonaldzie ale to nie od studiów zależy jak kończysz tylko od tego co sobą reprezentujesz.
W wielu firmach w zarządach są ludzie po filozofii, politologii, ekonomii, prawie... jakoś nigdy nie widziałem prezesa zarządu po zasadniczej szkole zawodowej o profilu ślusarz-piekarz , murarz-akrobata
Oczywiście to nie dotyczy rodzinnych firemek typu Janusz & synowie & zieńć - "produkcja dziurek do pasków". Takie firmy są tak zajebiście zarządzane, że pracownicy chodzą w śmierdzących łachmanach myśląc o przeżyciu do następnej wypłaty, która może będzie a może nie a janusz za pierwsze zarobione pieniądze biegnie kupić na lajsing audi Q7 full opcja i BMW m3 dla synalka, żeby miał czym świnie rwać pod OSP.
"Możecie już sobie darować takie gówna? Nie wiem co za debile piwa dają za to... "
Czyżby ktoś dał się nabrać?
Czyżby ktoś dał się nabrać?
PanRewolwerowiec napisał/a:
Możecie się śmiać, ale teraz w epoce "magistrów wszystkiego" fachowcy trzepią niezłe siano.
Potwierdzam z wykonczeniowki, co miesiac 17kpln netto na dwoch, system prqcy po 8h 2 soboty w miesiacu pozdrawiam magistrow wszystkiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów