📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Hahaha, jak sie zbulwersował. Też bym się nie cieszył, mogli mu dać Playboya to raczej by się zaciekawił
kurwa kiedyś tylko takie się dostawało i doceniało a teraz rozpieszczona gówniarzeria wymaga pod choinką xboxów, plejstejszynów i innych drogich gówien
dziecko jeszcze nie umie dobrze mówić, ale klnie jak należy, szacuken dla rodziców
Janeo napisał/a:
kurwa kiedyś tylko takie się dostawało i doceniało a teraz rozpieszczona gówniarzeria wymaga pod choinką xboxów, plejstejszynów i innych drogich gówien
No ja pierdole, teraz jak dostaniesz książkę to może i jest dobrze, prezent to prezent ale kurwa dziecko tego nie rozumie, on chce coś czym będzie mógł się pobawić. Na pewno Ty w jego wieku byś się cieszyła z książek... ja na pewno bym się nie cieszył, jak i zapewne większość z was.
Kirek09 napisał/a:
ja na pewno bym się nie cieszył, jak i zapewne większość z was.
Ja bym się wręcz wkurwił...
Obok leży WII, a gówniarz się książkami bulwersuje...
Pamiętajcie o jednym zanim narobicie sobie dzieci - one pochłaniają równowartość kilku samochodów. Przemyślcie tę inwestycję.
Pamiętajcie o jednym zanim narobicie sobie dzieci - one pochłaniają równowartość kilku samochodów. Przemyślcie tę inwestycję.
Jak dziecko można porównywać do inwestycji ? xD
Co do tego czy ktos sie moze cieszyc z ksiazek - jasne ze moze Sam kiedy mialem 15 lat dostalem ksiazke Harrego Pottera (chyba drugi albo trzeci tom) to bardzo sie cieszylem Zalezy jeszcze czy ksiazka sie wpasuje w gusta odbiorcy ^^
@speakniew
kurwa geniuszu on nie umie czytać....
to tak jakby Ci dać dziewczyne do przeruchania, też byś sie wkurwił, bo wolisz chłopców.
teraz rozumiesz?
kurwa geniuszu on nie umie czytać....
to tak jakby Ci dać dziewczyne do przeruchania, też byś sie wkurwił, bo wolisz chłopców.
teraz rozumiesz?
Nienawidzę dzieci.
Ryja by mu obili za to i spokój by był, a nie się cieszą jeszcze...
@henrythe8th
widzę że genialne metody wychowawcze prezentujesz ^^
sam w tym roku dostalem 3 ksiazki i nie powiem że jestem wniebowzięty z tego powodu xD no ale że chłopak ma te parę lat to sobie mógł na to pozwolić pomijając już stosunek rodziców itd ;d
widzę że genialne metody wychowawcze prezentujesz ^^
sam w tym roku dostalem 3 ksiazki i nie powiem że jestem wniebowzięty z tego powodu xD no ale że chłopak ma te parę lat to sobie mógł na to pozwolić pomijając już stosunek rodziców itd ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów