Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
30 cm podzieliło śmierć od życia. Mam córkę w podobnym wieku. Przykre.
Ja tylko połowę tego, ale jeśli nie śmigana, to nie powinno być reklamacji.
SkoPio1 napisał/a:
Wyrzuć prawo jazdy, jeśli takowe posiadasz.
Guły przechodzą, bo ktoś im ustąpił pierwszeństwa, a jedynie nie spojrzały w lewo, czy po drugim pasie przygłup nie jedzie. Za to debil na pełnej kurwie zapierdala, jak król szos. U nich też nie wolno wyprzedzać/wymijać przed przejściem. Też jesteś niedojebany?
Jeśli masz prawo jazdy to chyba wiesz co to jest zasada ograniczonego zaufania..
30 cm podzieliło śmierć od życia. Mam córkę w podobnym wieku. Przykre.
Się nie zesraj
Ale to trzeba być trochę niedojebanym, żeby nie połączyć kropek, gdy inne auto stoi przed przejściem.
Niedojebanym to trzeba byc, zeby na przejsciu nie miec na uwadze ruchu pojazdow dookola.
Temu autu rownie dobrze mogly wysiasc hamulce i gdyby byla czujna to by zatrzymala sie i dala ominac.
mazga50 napisał/a:
Przepis o wyprzedzaniu na przejściu wymyślił debil dla debili. Zawsze uczyli, że zanim wejdziesz na kolejny pas ruchu upewniasz się ze nic nie jedzie. To wystarcza i nie potrzeba żadnych idiotycznych przepisów. Niestety po ulicach porusza się coraz więcej osób które powinny mieć orzeczoną ułomność umysłową i ktoś wpadł na genialny pomysł, że kierowcy mają za nich myśleć. To primo, a secundo, to bardzo wielu kierowców w takiej sytuacji jak ten SUV nie wjeżdża na skrajny pas jeśli widzą, że pasem obok ktoś jedzie. Może się boją, nie wiem, ale gość z dostawczaka mógł spokojnie myśleć, że SUV czeka z wyjazdem aż ten go ominie. Jakbyś jeździł częściej (albo w ogóle) samochodem to byś rozumiał.
Czyli wg ciebie kierowca dostawczaka nie ponosi w ogóle winy za zdarzenie? Lecz się, przygłupie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów