Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem jak u kacapów, ale u nas mogłyby się pocieszyć tym, że miały pierwszeństwo. Napewno poczułby się lepiej.
dokładnie,mniej by bolało
Ale to trzeba być trochę niedoj***nym, żeby nie połączyć kropek, gdy... /quote]
...gdy się przechodzi przez przejście dla pieszych i świadomie rezygnuje z upewnienia się, że to bezpieczne.
Niestety są szanse, że ta tępa pizda przeżyła i przekaże swoją głupotę potomstwu...
mazga50 napisał/a:Ale to trzeba być trochę niedoj***nym, żeby nie połączyć kropek, gdy... /quote]
...gdy się przechodzi przez przejście dla pieszych i świadomie rezygnuje z upewnienia się, że to bezpieczne.
Niestety są szanse, że ta tępa pizda przeżyła i przekaże swoją głupotę potomstwu...
Wyrzuć prawo jazdy, jeśli takowe posiadasz.
Guły przechodzą, bo ktoś im ustąpił pierwszeństwa, a jedynie nie spojrzały w lewo, czy po drugim pasie przygłup nie jedzie. Za to debil na pełnej kurwie zapierdala, jak król szos. U nich też nie wolno wyprzedzać/wymijać przed przejściem. Też jesteś niedojebany?
SkoPio1 napisał/a:
Wyrzuć prawo jazdy, jeśli takowe posiadasz.
Guły przechodzą, bo ktoś im ustąpił pierwszeństwa, a jedynie nie spojrzały w lewo, czy po drugim pasie przygłup nie jedzie. Za to debil na pełnej kurwie zapierdala, jak król szos. U nich też nie wolno wyprzedzać/wymijać przed przejściem. Też jesteś niedojebany?
Przepis o wyprzedzaniu na przejściu wymyślił debil dla debili. Zawsze uczyli, że zanim wejdziesz na kolejny pas ruchu upewniasz się ze nic nie jedzie. To wystarcza i nie potrzeba żadnych idiotycznych przepisów. Niestety po ulicach porusza się coraz więcej osób które powinny mieć orzeczoną ułomność umysłową i ktoś wpadł na genialny pomysł, że kierowcy mają za nich myśleć. To primo, a secundo, to bardzo wielu kierowców w takiej sytuacji jak ten SUV nie wjeżdża na skrajny pas jeśli widzą, że pasem obok ktoś jedzie. Może się boją, nie wiem, ale gość z dostawczaka mógł spokojnie myśleć, że SUV czeka z wyjazdem aż ten go ominie. Jakbyś jeździł częściej (albo w ogóle) samochodem to byś rozumiał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów