Czyli jak wyglądałby Księżyc, gdyby krążył wokół Ziemi z tej samej odległości, co Międzynarodowa Stacja Kosmiczna (~400km)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ojojoj... jakby księżyc orbitował tak blisko ziemi, to nie miałby tylu kraterów, ciała niebieskie ściągała by ziemia. ten film to fake!
wygląda jak pryszczaty skurwysyński gimbus przed lustrem
Tu nawet nie chodzi o wygląd księżyca. Ziemia by inaczej wyglądała, oddziaływanie przyciągania księżyca na środowisko naturalne ziemi byłoby dużo silniejsze niż jest teraz - patrz na przypływy i odpływy - pogoda na ziemi byłaby zupełnie inna, można twierdzić iż nam żyłoby się chuj gorzej.
jak piłka do golfa, . .
A zaćmienie mielibyśmy codziennie.
@UP
No, przypływy i odpływy murowane.
No, przypływy i odpływy murowane.
a kogo to obchodzi
To nie fake , widziałem na własne oczy !
Przyciąganie księżyca byłoby ~100mln mocniejsze niż obecnie...
Zajebiście to wygląda. Jednak gimby niech wiedzą, że to tylko taka ciekawostka. Jak napisał kolega powyżej przyciąganie byłoby niewyobrażalnie większe, a co za tym idzie, Ziemia nie wyglądałaby jak wygląda obecnie i pewnie też nie nazywała by się Ziemią, bo nie miałby kto ją tak nazwać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów