"Ci Francuzi nic nie ogarniają" "Mam prawie dwa metry, śpię na kartonowym łóżku które jest dla mnie za krótkie" "Prawdopodobnie najgorzej zorganizowana impreza na której byłem"
"Ci Francuzi nic nie ogarniają" "Mam prawie dwa metry, śpię na kartonowym łóżku które jest dla mnie za krótkie" "Prawdopodobnie najgorzej zorganizowana impreza na której byłem"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to jest prawda. Każda olimpiada nie równa się pod względem organizacyjnym imprezom typu ME. Z jednej strony ogarnięcie tylu dziedzin i tylu tyś zawodników jest trudne, z drugiej pokutuje myślenie "jakoś zorganizowaliśmy to i to, więc i tym razem nam się uda". My organizując ME w nogę wraz z Ukrainą stawaliśmy na głowie, by wszystko dopiąć na ostatni guzik. Sami (jako naród) wieszaliśmy psy na "największej pływalni Europy", a jednak wszystko poszło gładko. Mamy za sobą organizację ME w Niemczech, teraz doświadczamy Paryża i słyszymy, że to jeden wielki burdel. Konkluzja: pozostańmy zaściankiem
Tusk nie zdążył z budową dróg ekspresowych i autostrad wyszła chujnia. W dodatku generalny wykonawca na A2 z Chin spierdolił i nie wypłacił podwykonawcom. Od chuja polskich przedsiębiorców splajtowało i nie jeden się wyhuśtał.
Tusk nie zdążył z budową dróg ekspresowych i autostrad wyszła chujnia. W dodatku generalny wykonawca na A2 z Chin spierdolił i nie wypłacił podwykonawcom. Od chuja polskich przedsiębiorców splajtowało i nie jeden się wyhuśtał.
Eee tam pierdolisz.
Obiecał dwa razy a to tak jakby zrobił.
Elektrownie i lotnisko też obiecał.
Trzeba ufać i wierzyć .... i szeroko się uśmiechać
ale w krajach kalifatu afrykańskiego jak Francja, Włochy, Brytania, czy choćby holandia - struktura państwa rozpada się. Państwo nie jest w stanie trzymać w ryzach takiego mirsz-marszu etnicznego. Do tego dochodza środowiska lewackie, czyli autobusy podmiejskie, albo helikoptery bojowe- tak się ci ludzie identyfikują względem płci. Uniezależnienie krajów wschodu od korporacji europejski to będzie apogeum dla tych społeczeństw, które od setek lat żyły z wyzysku innych nacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów