18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
KSW 86
kleniu • 2012-12-06, 9:28

<hate/flame>dawajcie tego swojego Mameda </hate/flame>

po tagach nie widzialem..
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
2................5 2012-12-06, 12:00 1
W komentarzach, jeden silniejszy od drugiego, prawda jest taka, że Koli by was najebał sam z zasłoniętymi oczami..
Zgłoś
huzi83 2012-12-06, 12:16 1
Płeć seaven
rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke upierdolic przy samej dupie ze kurwa kazdemu z was dojebał bym któryś z nich spokojnie ...
Kozaki przy kompie
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce " a tak szczerze to widzisz ich na profesjonalnej gali na np.trzy razy po 5 minut ? Bo ja nie
Zgłoś
sitek545 2012-12-06, 12:23
Vale Tudo To Lubię
Zgłoś
mungo 2012-12-06, 12:24
W porównaniu do zawodowców to tak sobie im wychodzi ale jak na "cywilne" standardy ładnie się nakurwiają coś jak pierwsze UFC też bez rękawic się lali i tak samo nie było wszechstronnie wyszkolonych fighterów, nie ten sam klimat co ta POPa teraz...
Zgłoś
o................c 2012-12-06, 12:30
no to jeden agresywny morde ma twarda sporo przyjął:p
Zgłoś
MGC 2012-12-06, 12:49
szkoda zdrowia dla takiej "walki" zero techniki, tylko rzucane cepy+zero obrony o kontuzje nie trudno
I nie pisz mi jeden z drugim ze nie badz taki cwaniak i "co ty tam wiesz" bo sam trenuje mma i wiem co mowie.
tymczasem spadam na trening...
Zgłoś
S.W.A.T 2012-12-06, 12:49
Nie było KO ;/
Zgłoś
labrador1 2012-12-06, 12:51
Naprawdę z całym szacunkiem dla nich... Nie wnikając w ich siłę czy technikę nie rozumiem porównania do profesjonalnej gali ksw... Do autora: Jeżeli byś wolał oglądać walki 5 minutowe, gdzie zawodnicy padają ze zmęczenia w klatkach wyspawanych przez Zdzicha niż gale w fajnej oprawie muzycznej i artystycznej z dobrymi dupeczkami, gdzie walczą naprawdę sportowcy to ok. Ja wolę Mameda i ksw.
Zgłoś
AngryCow 2012-12-06, 12:51
To nic że kondycja słaba. Na galach KSW połowa zawodników ledwo by stała po 3x5. Niektórzy z nich mają pasy, vide "Cieszyński książę"
Zgłoś
Jaco4a 2012-12-06, 12:52
Wydaje mi się, że oni byli pijani
Zgłoś
MegaZbok 2012-12-06, 13:03 1
techniki za grosz, nawet prostego nie potrafią wyprowadzić tylko jakieś wiejskie cepy...

walka w klatce, bez rekawic... Ile razy widziales prostego w UFC czy Bellatorze??
Zgłoś
kleniu 2012-12-06, 13:12 1
labrador1 napisał/a:

Naprawdę z całym szacunkiem dla nich... Nie wnikając w ich siłę czy technikę nie rozumiem porównania do profesjonalnej gali ksw... Do autora: Jeżeli byś wolał oglądać walki 5 minutowe, gdzie zawodnicy padają ze zmęczenia w klatkach wyspawanych przez Zdzicha niż gale w fajnej oprawie muzycznej i artystycznej z dobrymi dupeczkami, gdzie walczą naprawdę sportowcy to ok. Ja wolę Mameda i ksw.

a ja wole żeby padali ze zmęczenia po takiej wymianie nawet po 3 minutach a nie jak na profesjonalnej gali ksw z fajna oprawa muzyczna i dobrymi dupeczkami Bob Sapp ( zdobywca pierwszego miejsca w K-1 GP ) staje przy linach na jednej nodze ( co maja wiedzieć to wiedza ) i zasłania twarz przed bułami od Gwiazdy TVN...
niestety.. sport i pieniądze rzadko idą w parze...
Zgłoś
mungo 2012-12-06, 13:13 3
MGC napisał/a:

szkoda zdrowia dla takiej "walki" zero techniki, tylko rzucane cepy+zero obrony o kontuzje nie trudno
I nie pisz mi jeden z drugim ze nie badz taki cwaniak i "co ty tam wiesz" bo sam trenuje mma i wiem co mowie.
tymczasem spadam na trening...

Tylko się tam nie przetrenuj bo niebedzie sie mial kto po mydelko dla kolegow z sali cwiczen schylac :*
Zgłoś
Fedor87 2012-12-06, 13:57 1
mehow93 napisał/a:

jaki tytuł końcowego podkładu?

Beat z utworu "Fler - Wenn der Beat nicht mehr läuft" ale tytułu tej wersji nie znam
Zgłoś
khrystall 2012-12-06, 14:02 1
Kur*a ile bym dał żeby zamiast tego ujowego KSW leciały na Polsacie takie walki. Dwukrotny skok oglądalności, przyznam, że nawet wykupiłbym premium na N żeby to oglądać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem