📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W komentarzach, jeden silniejszy od drugiego, prawda jest taka, że Koli by was najebał sam z zasłoniętymi oczami..
Płeć seaven
rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke upierdolic przy samej dupie ze kurwa kazdemu z was dojebał bym któryś z nich spokojnie ...
Kozaki przy kompie
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce " a tak szczerze to widzisz ich na profesjonalnej gali na np.trzy razy po 5 minut ? Bo ja nie
rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke upierdolic przy samej dupie ze kurwa kazdemu z was dojebał bym któryś z nich spokojnie ...
Kozaki przy kompie
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce " a tak szczerze to widzisz ich na profesjonalnej gali na np.trzy razy po 5 minut ? Bo ja nie
W porównaniu do zawodowców to tak sobie im wychodzi ale jak na "cywilne" standardy ładnie się nakurwiają coś jak pierwsze UFC też bez rękawic się lali i tak samo nie było wszechstronnie wyszkolonych fighterów, nie ten sam klimat co ta POPa teraz...
no to jeden agresywny morde ma twarda sporo przyjął:p
szkoda zdrowia dla takiej "walki" zero techniki, tylko rzucane cepy+zero obrony o kontuzje nie trudno
I nie pisz mi jeden z drugim ze nie badz taki cwaniak i "co ty tam wiesz" bo sam trenuje mma i wiem co mowie.
tymczasem spadam na trening...
I nie pisz mi jeden z drugim ze nie badz taki cwaniak i "co ty tam wiesz" bo sam trenuje mma i wiem co mowie.
Naprawdę z całym szacunkiem dla nich... Nie wnikając w ich siłę czy technikę nie rozumiem porównania do profesjonalnej gali ksw... Do autora: Jeżeli byś wolał oglądać walki 5 minutowe, gdzie zawodnicy padają ze zmęczenia w klatkach wyspawanych przez Zdzicha niż gale w fajnej oprawie muzycznej i artystycznej z dobrymi dupeczkami, gdzie walczą naprawdę sportowcy to ok. Ja wolę Mameda i ksw.
To nic że kondycja słaba. Na galach KSW połowa zawodników ledwo by stała po 3x5. Niektórzy z nich mają pasy, vide "Cieszyński książę"
techniki za grosz, nawet prostego nie potrafią wyprowadzić tylko jakieś wiejskie cepy...
walka w klatce, bez rekawic... Ile razy widziales prostego w UFC czy Bellatorze??
walka w klatce, bez rekawic... Ile razy widziales prostego w UFC czy Bellatorze??
labrador1 napisał/a:
Naprawdę z całym szacunkiem dla nich... Nie wnikając w ich siłę czy technikę nie rozumiem porównania do profesjonalnej gali ksw... Do autora: Jeżeli byś wolał oglądać walki 5 minutowe, gdzie zawodnicy padają ze zmęczenia w klatkach wyspawanych przez Zdzicha niż gale w fajnej oprawie muzycznej i artystycznej z dobrymi dupeczkami, gdzie walczą naprawdę sportowcy to ok. Ja wolę Mameda i ksw.
a ja wole żeby padali ze zmęczenia po takiej wymianie nawet po 3 minutach a nie jak na profesjonalnej gali ksw z fajna oprawa muzyczna i dobrymi dupeczkami Bob Sapp ( zdobywca pierwszego miejsca w K-1 GP ) staje przy linach na jednej nodze ( co maja wiedzieć to wiedza ) i zasłania twarz przed bułami od Gwiazdy TVN...
niestety.. sport i pieniądze rzadko idą w parze...
MGC napisał/a:
szkoda zdrowia dla takiej "walki" zero techniki, tylko rzucane cepy+zero obrony o kontuzje nie trudno
Tylko się tam nie przetrenuj bo niebedzie sie mial kto po mydelko dla kolegow z sali cwiczen schylac :*
mehow93 napisał/a:
jaki tytuł końcowego podkładu?
Beat z utworu "Fler - Wenn der Beat nicht mehr läuft" ale tytułu tej wersji nie znam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów