Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DADA5000 te klikmaty
youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela
rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke upierdolic przy samej dupie ze kurwa kazdemu z was dojebał bym któryś z nich spokojnie ...
Kozaki przy kompie
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce "
A widzisz gdzieś kretynie komentarz typu "rozjebałbym ich" ? Analogicznie - żeby powiedzieć, czy obraz mi się podoba bądź wyrazić swoje uwagi na jego temat muszę być malarzem?
Przypuszczam że i jeden i drugi by najebał Mamedowi i całej tej chołocie z KSW ( gdyby oczywiscie zmierzyli sie w tej samej technice, bez jakis pedalskich parterów, dzwigni itp) Takich sierpów i cepów nigdy na KSW nie zobaczycie. Ktoś wyżej powiedział 0 techniki, jestem ciekaw czy jakby Cie ktoś zaczepił na ulicy to myslałbyś o technice, to jest siła w czystej postaci
haha pedalski parter, idz pobiegaj za piłką bo na tyle cię stać. Idź na 1 trening zapasów/bjj i porozmawiamy wtedy, chu.a się znasz i tyle samo widziałeś. Jesteś zwykłym kowalskim który jak się nie zna to neguje.
Nie chodzi o to że w ksw biją sie w rękawicach tylko jak myslisz, ile zawodnik byłby w stanie zniesc takich mordobic? Z drugiej strony rekawice mma to tez nie poduszeczki.
Co do Mameda to nie wiem mnie on kojarzy się tylko z wykręcaniem stawów w nogach.
Ale gimnazjalistom wszystko poniżej Mameda to gówno którym sami by najebali. ŻENUA
kobe 89 ma 100% racji... nie ma co porownywac podworkowych kafarow z zawodowcami - a przede wszystkim sportowcami.. to zupelnie cos innego. na treningach uczysz sie techniki, wyrabiasz sile, krzepe, uczysz sie walki fair play (na sportowych zasadach) natomiast co innego jak masz walczyc na ulicy z takim kafarem. przeciez ilu zawodowcow dostawalo wpierdal gdzies w miescie bo wlasnie takie kafary sie chcialy z nimi sprobowac...
haha następny pseudo znawca, fair play .... hhaha co ty gadasz, idz zobacz na jaki kolwiek trening ... sam 4-5 lat temu ważac nie całe 70 kg składałem 100kg chłopakow z siłowni. Najpierw idź zobacz co robią na zajęciach mma w konkretnym klubie chłopaki a następnie praw swoje mądrości ...
Chłopaki plus za to że w ogóle tam ustali i się lali. Ale do Mameda im dużo brakuje. Połowa uderzeń na pałe, po 3 min nie mieli już siły a zasady KSW są 3 rudny po 5min więc padli by ze zmęczenia. I kolejna rzecz słabe tak naprawdę uderzenia, tyle razy dostali w łeb z gołej ręki i nic takiego poważnego im nie było, to taki kliczko z rękawicą bokserską jakby im wyjebał to by padli Ale ogólnie brawa za odwage. PS. zaraz pewnie będzie że się nie znam że jestem gimbusem na strzała a tutaj tak piszę niestety mylicie się
Mylimy , nie mylimy ale jesli masz odwage porownac marketingowe ksw gdzie walczy nawet pudzian do nich to naprawde zal mi ciebie
Aaaa jeszcze cos ... jesli myslisz ze masz pojecie jakiekolwiek o sztukach walki dzieki ogladniu ksw na polsacie czy gdzie to leci to szacun stary ;D pewnie trzymasz w garsci cale miasto ...
A widzisz gdzieś kretynie komentarz typu "rozjebałbym ich" ? Analogicznie - żeby powiedzieć, czy obraz mi się podoba bądź wyrazić swoje uwagi na jego temat muszę być malarzem?
To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze
To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze
To jeszcze pokaż mi mistrzu, gdzie napisałem choćby słowo o ich braku techniki/gardy itp.
A swoją drogą, niezbyt lubię się tym chwalić czy robić z siebie Bóg wie kogo, ale tak - trenowałem przez pewien czas Muay Thai, więc Twój komentarz w stosunku do mnie jest podwójnie nietrafiony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów