18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
KSW 86
kleniu • 2012-12-06, 9:28

<hate/flame>dawajcie tego swojego Mameda </hate/flame>

po tagach nie widzialem..
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
h7kchryst 2012-12-06, 15:00
Obczajcie sobie Level'a . Koleś pod tym względem miażdży.
DADA5000 te klikmaty

youtube.com/watch?v=pGsRX8eD-EY&list=PLFBC636848522F824&playne... tu macie wariata ze stajni Levela
Zgłoś
A................i 2012-12-06, 15:42 1
Przypuszczam że i jeden i drugi by najebał Mamedowi i całej tej chołocie z KSW ( gdyby oczywiscie zmierzyli sie w tej samej technice, bez jakis pedalskich parterów, dzwigni itp) Takich sierpów i cepów nigdy na KSW nie zobaczycie. Ktoś wyżej powiedział 0 techniki, jestem ciekaw czy jakby Cie ktoś zaczepił na ulicy to myslałbyś o technice, to jest siła w czystej postaci
Zgłoś
Kondra 2012-12-06, 15:54
seaven napisał/a:

rozwalają mnie niektórzy ...
"Oni gardy nie umieja trzymac"
"bez techniki"
Dam sobie reke upierdolic przy samej dupie ze kurwa kazdemu z was dojebał bym któryś z nich spokojnie ...
Kozaki przy kompie
A na koncu rozbawil mnie najlepszy komentarz : " to są krótko dystancowce "

A widzisz gdzieś kretynie komentarz typu "rozjebałbym ich" ? Analogicznie - żeby powiedzieć, czy obraz mi się podoba bądź wyrazić swoje uwagi na jego temat muszę być malarzem?
Zgłoś
Kocyot 2012-12-06, 16:07
kobe89 napisał/a:

Przypuszczam że i jeden i drugi by najebał Mamedowi i całej tej chołocie z KSW ( gdyby oczywiscie zmierzyli sie w tej samej technice, bez jakis pedalskich parterów, dzwigni itp) Takich sierpów i cepów nigdy na KSW nie zobaczycie. Ktoś wyżej powiedział 0 techniki, jestem ciekaw czy jakby Cie ktoś zaczepił na ulicy to myslałbyś o technice, to jest siła w czystej postaci

haha pedalski parter, idz pobiegaj za piłką bo na tyle cię stać. Idź na 1 trening zapasów/bjj i porozmawiamy wtedy, chu.a się znasz i tyle samo widziałeś. Jesteś zwykłym kowalskim który jak się nie zna to neguje.
Zgłoś
ryba0007 2012-12-06, 16:44 1
Napierdalają cepy jak by zborze zbierali
Zgłoś
SzekspirTP 2012-12-06, 16:54

Nie chodzi o to że w ksw biją sie w rękawicach tylko jak myslisz, ile zawodnik byłby w stanie zniesc takich mordobic? Z drugiej strony rekawice mma to tez nie poduszeczki.
Zgłoś
edd3 2012-12-06, 17:27 1
Kurwa sztachet tylko zabrakło !!!
Zgłoś
Belzedup666 2012-12-06, 17:53
Dla mnie dobry młody. Walka tak jak na ulicy tyle że nie ma frajerków którzy podlatują od tyłu ratować kolegę.
Co do Mameda to nie wiem mnie on kojarzy się tylko z wykręcaniem stawów w nogach.
Zgłoś
BmaC 2012-12-06, 18:02
kobe 89 ma 100% racji... nie ma co porownywac podworkowych kafarow z zawodowcami - a przede wszystkim sportowcami.. to zupelnie cos innego. na treningach uczysz sie techniki, wyrabiasz sile, krzepe, uczysz sie walki fair play (na sportowych zasadach) natomiast co innego jak masz walczyc na ulicy z takim kafarem. przeciez ilu zawodowcow dostawalo wpierdal gdzies w miescie bo wlasnie takie kafary sie chcialy z nimi sprobowac...
Zgłoś
Gl0BaL 2012-12-06, 19:53
Dobre solo.

Ale gimnazjalistom wszystko poniżej Mameda to gówno którym sami by najebali. ŻENUA
Zgłoś
Pener 2012-12-06, 19:54
Gl0BaL napisał/a:

ŻENUA

jak można napisać "żenua"?
normalnie żal.pl iksDE
Zgłoś
seba2023 2012-12-06, 20:29
to nie mma czy coś, po prostu zwykła walka w klatce bez zabezpieczeń, chociażby rąk. Temu co tam stęka że nawet gardy nie trzymają to pewnie wiadro na głowę by się przydało, bo po 1 takim strzale zawinąłby się spać. Polecam poszukać typa-Kimbo Slice, ten rozmontowywał ludzi.
Zgłoś
Kocyot 2012-12-06, 21:53
BmaC napisał/a:

kobe 89 ma 100% racji... nie ma co porownywac podworkowych kafarow z zawodowcami - a przede wszystkim sportowcami.. to zupelnie cos innego. na treningach uczysz sie techniki, wyrabiasz sile, krzepe, uczysz sie walki fair play (na sportowych zasadach) natomiast co innego jak masz walczyc na ulicy z takim kafarem. przeciez ilu zawodowcow dostawalo wpierdal gdzies w miescie bo wlasnie takie kafary sie chcialy z nimi sprobowac...

haha następny pseudo znawca, fair play .... hhaha co ty gadasz, idz zobacz na jaki kolwiek trening ... sam 4-5 lat temu ważac nie całe 70 kg składałem 100kg chłopakow z siłowni. Najpierw idź zobacz co robią na zajęciach mma w konkretnym klubie chłopaki a następnie praw swoje mądrości ...
Zgłoś
seaven 2012-12-07, 0:16
Fatum93 napisał/a:

Chłopaki plus za to że w ogóle tam ustali i się lali. Ale do Mameda im dużo brakuje. Połowa uderzeń na pałe, po 3 min nie mieli już siły a zasady KSW są 3 rudny po 5min więc padli by ze zmęczenia. I kolejna rzecz słabe tak naprawdę uderzenia, tyle razy dostali w łeb z gołej ręki i nic takiego poważnego im nie było, to taki kliczko z rękawicą bokserską jakby im wyjebał to by padli Ale ogólnie brawa za odwage. PS. zaraz pewnie będzie że się nie znam że jestem gimbusem na strzała a tutaj tak piszę niestety mylicie się

Mylimy , nie mylimy ale jesli masz odwage porownac marketingowe ksw gdzie walczy nawet pudzian do nich to naprawde zal mi ciebie
Aaaa jeszcze cos ... jesli myslisz ze masz pojecie jakiekolwiek o sztukach walki dzieki ogladniu ksw na polsacie czy gdzie to leci to szacun stary ;D pewnie trzymasz w garsci cale miasto ...

Kondra napisał/a:

A widzisz gdzieś kretynie komentarz typu "rozjebałbym ich" ? Analogicznie - żeby powiedzieć, czy obraz mi się podoba bądź wyrazić swoje uwagi na jego temat muszę być malarzem?

To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze
Zgłoś
Kondra 2012-12-07, 12:54
seaven napisał/a:

To po co pisac takiego typu komentarze jak twoj zaistny krecie :/
Moim zdaniem aby wypowiedziec sie na dany temat trzeba miec jakies pojecie , chociaz podstawy . Czy sie myle ? Tu juz wkracza iloraz inteligencji , bo jesli nie jestes malarzem to obeznaj sie w temacie jesli chcesz wyrazic swoja opinie. Nie chce mi sie juz nawet wymyslac dla ciebie przykladow ... Poprostu pomysl fighterze

To jeszcze pokaż mi mistrzu, gdzie napisałem choćby słowo o ich braku techniki/gardy itp.
A swoją drogą, niezbyt lubię się tym chwalić czy robić z siebie Bóg wie kogo, ale tak - trenowałem przez pewien czas Muay Thai, więc Twój komentarz w stosunku do mnie jest podwójnie nietrafiony.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem