to tam gdzie walczą gwiazdy?
Śmieszą Mnie takie komentarze Powiedz mi jedną rzecz... i co z tego? Pudzian z "gwiazdy" zrobił się solidnym zawodnikiem, który prawdopodobnie zawalczy z Bedorfem. Pokazuje to tylko że jeżeli się chcę to można.
Każda organizacja na świecie robi freak fighty, od UFC przez ONE FC po Bellatora, a wiesz czemu? bo każdy chce robić hajs, i wiedzą że to się sprzeda. Dopóki tych freak fightów nie ma za dużo (jeden na parę gal wystarczy) to nigdy nie będę miał o to pretensji.
KSW pod względem organizacyjnym z gali na gale jest coraz lepsze,ale mają jeden problem który nazywa się Mamed Khalidov, z przeciętnego zawodnika Kawulski i Lewandowski zrobili ikonę Polskiego MMA. A kto chociaż trochę siedzi w tym temacie wie że nie walczył On z nikim poważnym. Poza tym to ciapak, a takich nie trawimy.
Rozpisałem się, a miałem Ci napisać tylko że chuja się znasz.. :p
@PoloniaJuby którą walką pudzianowski, przekonał cię, że jest solidnym zawodnikiem? Wygrywanie walk z emerytowanymi byłymi gwiazdami ( tyczy się to również khalidova), nigdy z nikogo nie uczyni solidnego zawodnika. KSW było zajebiste kiedyś, gdzie walczyli wartościowi zawodnicy, a nie tylko sławne nazwiska. Na filmiku tym też najbardziej efektowne poddanie, jest na ostatnim miejscu, co by wywyższyć całkiem przeciętne poddania ( z kilkoma wyjątkami) obecnych gwiazdek.
Kogo uważasz za "gwiazdki" ? Materle? Bedorfa? Moksa? Strusa? Mańkowskiego? Proszę cię. 95% społeczeństwa nie zna tych nazwisk.Więc nie mów o sławnych nazwiskach.Ludzie kojarzą Pudziana czy Nastule, ale kojarzą ich nie ze względu na MMA. Jedyną gwiazdką tej organizacji jest czeczen, a jestem pewny że gdyby zestawić go z Materlą to walka skończyłaby się w pierwszej rundzie na korzyść Szczecinianina.
W sprawie zestawienia tych poddań napisałem na fb na profil KSW, dostałem odpowiedź że jest to zestawione chronologicznie. Oczywiście brakuje kilku poddań, no ale przecież nie dadzą "nazisty" Puhakki i jego pięknej anakondy bo musi być miejsce dla 3 poddań ciapaka..
btw: były gadki żeby Czeczen spróbował sił w MMA w Hameryce w klatce ale szybko się wycofał ^^ tu zarobi parę groszy za swój śmieszny show a tam zrobią kuku, skopią dupe i wróci do wolski
KałSW jakim trzeba być idiotą żeby oglądać tego typu spędy bydła ???
btw: były gadki żeby Czeczen spróbował sił w MMA w Hameryce w klatce ale szybko się wycofał ^^ tu zarobi parę groszy za swój śmieszny show a tam zrobią kuku, skopią dupe i wróci do wolski
Wytłumacz mi czemu nazywasz KSW spędem bydła? Czy jak 90% ludzi potrafisz tylko pluć jadem bez jakichkolwiek podstaw? argumenty misiu.
MMattack było ok dali Burneike, wiadomo było że to freek fight. Nikt na siłę z koksa nie robił fajtera..
Rzeczpospolito ŚlónskoKSW to też szansa żeby zarobić trochę pieniędzy dla zawodników, bo przeważnie poświęcają cały czas na treningi i nic z tego nie mają, na innych galach w kraju się tyle nie zarabia.
Szoł musi być żeby była kasa, a jak jest kasa, to jest i rozwój dyscypliny MMA.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów