Co do trzeciego dodanego przeze mnie filmiku, ten ma ostro nasrane we łbie Zarażał HIVem, było nawet głośno w tv o tym Co do niektórych którzy, zaczynają hejtować że to TVN i tak dalej, wypierdalać albo scrolowac dalej, tak owszem są manipulantami w niektórych sprawach jak wszystkie stacje, ale w tych reportażach są proste pytania i różne odpowiedzi skazańców, gdzie nie ma miejsca na manipulacje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Napady 'na lokówkę' zawsze mnie fascynowały - wjeżdżasz na chatę i rozżażoną lokówkę wkładasz delikwentowi w dupę aż zacznie mówić w której szafce trzyma martwe króle. Skuteczność 100%
Jezeli mialem jakiekolwiek watpliwosci co do kary smierci, to zostaly one rozwiane
tak mnie zainteresowałeś tymi wrzutkami, że wczoraj obejrzałem większość reportaży, które udało mi się znaleźć. Piwko za takie wrzuty
Kurde wiele już widziałem, ale jak widzę tych Panów to jakoś nie mogę ich ogarnąć, dziwny jest ten świat,
Dzięki za przypomnienie tego programu!
Swoją drogą, ciekawe ilu z ludzi spotykanych codziennie na ulicy to takie psychole
Swoją drogą, ciekawe ilu z ludzi spotykanych codziennie na ulicy to takie psychole
"ksiądz nie zmar z mojej winy, on zmar jakie... jakieś 5 dni później" rzeczywiście niewiniątko, ja pierdole kary powinno się zaostrzyć i to bardzo, ale nie za wykroczenia drogowe a za prawdziwe przestępstwa, POWIESIĆ A NIE HODOWAĆ!!!!
Jadąć furą przez warszawskie ulicę słuchałem co dzieję się w kraju nad wisło,
chory skurwysyn zaraża hivem, piękne młode kobiety, obiecując im wszystko
pedofil na klatce zgwałcił 12 latkę bez żadnej rozmowy z nożem przy jej gardle
a tak btw. historia tego gościa była wykorzystana w serialu pitbull
chory skurwysyn zaraża hivem, piękne młode kobiety, obiecując im wszystko
pedofil na klatce zgwałcił 12 latkę bez żadnej rozmowy z nożem przy jej gardle
a tak btw. historia tego gościa była wykorzystana w serialu pitbull
takie jest zycie
E tam pręty takie połknełem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów