Niech jacyś eksperci się wypowiedzą o tych bezkluczykowych systemach i o systemach GPS które są montowane w takich autach.
Niech jacyś eksperci się wypowiedzą o tych bezkluczykowych systemach i o systemach GPS które są montowane w takich autach.
Co do gps to nikt nie będzie się bawić w wyłączanie go bo nie ma na to czasu. Natomiast prosty gps jammer za 500-600 PLN załatwia sprawę.
Fura warta z 2 miliony a ten go bierze jak swoje..... Chuj zostaje na starej skodzie max to mi alusy z BBS zajebią i tyle.... Mnie to zastanawia płace te dajmy 2 miliony i producent wie że samochód to kąsek dla złodzieji ale i tak chuja z tym robi
a co ma batalion wojska dac? kupiles to twoj problem, chuj to obchodzi producenta, jak ktos zajebie taka fure to producent sie cieszy, bo sprzeda kolejna
Fura warta z 2 miliony a ten go bierze jak swoje..... Chuj zostaje na starej skodzie max to mi alusy z BBS zajebią i tyle.... Mnie to zastanawia płace te dajmy 2 miliony i producent wie że samochód to kąsek dla złodzieji ale i tak chuja z tym robi
A co ma producent zrobić? Wyposażyć samochód w agenta mossadu na siedzeniu pasażera, który będzie pilnować auta w nocy?
Osoby kupujące takie samochody mają do nich wykupione ubezpieczenie od kradzieży i ma wyjebane czy ktoś mu ukradnie czy nie bo siano z ubezpieczalni dostanie i sobie kupi drugi.
Właścicielami egzotycznych aut nie są ludzie zarabiający średnią krajową albo niższą co na 15 letnie auto za 10-15 tysięcy złotych odkładali kilka lat i jak im pod blokiem ktoś zapierdoli to nie będą mieli czym pod zakład podjechać o 6 rano bo to był ich jedyny samochód w rodzinie.
Niech jacyś eksperci od ubezpieczeń się wypowiedzą, bo w większości przypadków w tym jest problem. Drogie auto trudno sprzedać, a z czasem się nudzi.
Wystarczy na noc wkładać kluczyk od samochodu do specjalnego pudełka
Ty sobie możesz kluczyk wsadzić do pudełka a potem głęboko w dupe. Przy obecnej technice już nawet kluczyk nie jest potrzebny. Dziecko technika idzie do przodu a Ty dalej z kluczykiem w pudełku do zakłócania sygnału.
Sposoby są różne ale najpopularniejszy to chyba black box gdzie najpierw trzeba odczytać sygnał z kluczyka (najczęściej zostawiamy kluczyki obok drzwi więc wystarczy przy nich stanąć), następnie przesłać go do kolegi stojącego w pobliżu auta.
Co do gps to nikt nie będzie się bawić w wyłączanie go bo nie ma na to czasu. Natomiast prosty gps jammer za 500-600 PLN załatwia sprawę.
Oho, mamy eksperta z kilkunastoma takimi w garażu.
Sposoby są różne ale najpopularniejszy to chyba black box gdzie najpierw trzeba odczytać sygnał z kluczyka (najczęściej zostawiamy kluczyki obok drzwi więc wystarczy przy nich stanąć), następnie przesłać go do kolegi stojącego w pobliżu auta.
Oho, mamy eksperta z kilkunastoma takimi w garażu.
Wyposażyć samochód w agenta mossadu...
A Ty od razu mossadu...
Ty sobie możesz kluczyk wsadzić do pudełka a potem głęboko w dupe. Przy obecnej technice już nawet kluczyk nie jest potrzebny. Dziecko technika idzie do przodu a Ty dalej z kluczykiem w pudełku do zakłócania sygnału.
Wiem, że w taki sposób złodzieje prawie ukradli bmw m6 f12, ale masz racje nie jestem w temacie jak to wygląda w obecnie produkowanych samochodach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów