📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale to stare ale piękny serial był z tego. Dużo miłych chwil się przypomina z życia jak się ogląda to.
nie sądziłem, że w wojsku są aż takie cioty...
ani strzelać, ani maszerować się nie nauczą
ani strzelać, ani maszerować się nie nauczą
solteck- jak nie byłeś w wojsku to sie nie wypowiadaj!!!!
osobiscie mysle ze wiekszosc z obecnych dostała by E
Trochę przebarwione, ale generalnie , jak mawia Hardkorowy Koksu: "Nie ma opierdalania się!". Chociaż i On pewnie by czasem rady nie dał. Trzeba mieć "TU!" a nie "tu"
Świetne czasy, zajebiste przezycia, historie nie do opisania. Byłem w dywizj forumowych kotów, zrobili ze mnie takiego wariata jak trzeba.
Zaraz się posypią komentarze od tych co nigdy woju nie byli. Różni się tam ludzie zdarzają. Masz przekrój przez wszystkie klasy społeczne i charaktery.
Przynajmniej czegoś by się gimbusy o życiu nauczyły.
Teraz te hipsterskie cipki nie dały by rady.
Nie przeżyły by że wszyscy tak samo ubrani.
Przynajmniej czegoś by się gimbusy o życiu nauczyły.
Teraz te hipsterskie cipki nie dały by rady.
Nie przeżyły by że wszyscy tak samo ubrani.
Nie byłem w wojsku i współczuje wszystkim którzy byli bo na prawdę było przejebane.
Nikomu przecież z wyższej rangi nie można odpyskować bo jak tak by zrobił oj...
Nie wiem może i komuś się tam podobało ale ja za chuja bym nie poszedł z własnej woli.
Nikomu przecież z wyższej rangi nie można odpyskować bo jak tak by zrobił oj...
Nie wiem może i komuś się tam podobało ale ja za chuja bym nie poszedł z własnej woli.
Oszczerca, masz słuszność, ale to samo może w tym momencie twój ojciec powiedzieć że ty chuja widziałeś, twój dziadek może powiedzieć że twój ojciec chuja widział i tak dalej aż dojdziemy do wojny z turkami. Czyli krócej mówiąc wszyscy chuja widzieliśmy. Dzisiaj osobiście odczuwam żal, że nie było mnie w wojsku, ale nie tym co teraz jest tylko parędziesiąt lat wcześniej za czasów mojego taty. Porównując opowieści jego a moich rówieśników sądzę, że było chyba lepiej. Ale nie wypowiadam dalej się bo zaraz będę wyzwany od gimbusa
W sumie się ciesze ,że dostałem kat . D ,w robocie większe baty dostajesz i od życia, ale dla emozjebów lub pedihujestw się by przydało .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów