📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nich groby zawsze kopie się na środku ulicy?
Za chwilę będzie pełna stolca..
DupaJasiu123 napisał/a:
U nich groby zawsze kopie się na środku ulicy?
To u nich w kulturze szambo i łaźnia w jednym
Jeszcze rączkę poparzył dotykając wydechu od spodu.
Kraj zbyt biedny aby postawić wypucowane barierki, ale widać że coś robią (bo ta dziura jest po coś). Czyli 100% wina motoseksualisty, bo przecież widzi jak droga wygląda. Ja bym w tym miejscu zeszła z pojazdu i go poprowadziła — życie mi jeszcze miłe, jak mnie nie stanie to kto będzie na Sadolu kacapskie onuce obrażał?
Ukasz995 napisał/a:
ta skutero szmata nigdy przy motorze nie stała
Jeden chuj. To i to dwa pedalskie spierdolenia umysłowe.
Jeszcze dziecięciu takich a dziura będzie pełna. Później tylko trochę betonu/asfaltu i naprawione
Ktoś sobie kanał wykopał, żeby naprawić samochód. Wolny kraj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów