📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
nie oceniam Was zboki, ale odlać się na pannę to tak średnio. Reakcja kobity zajebista
nowynick napisał/a:
nie oceniam Was zboki, ale odlać się na pannę to tak średnio. Reakcja kobity zajebista
Oj tam, oj tam, Znam taką co lubi jak jej ciepły strumień płucze migdałki. Jak kiedyś spotkasz prawdziwą tygrysicę to przestaniesz być taki prawilny. Pozdrawiam - Zbok
Stara rupa, leje jak z węża strażackiego.
to wtedy ok. Lubi jak na nią szczasz to lej. A jak nie wiesz czy lubi być oszczana to najpierw zapytaj...
nie wiem jak potem możesz się z taką lizać ale Twoja sprawa...
Piwo za materiał własny.
panar3 napisał/a:
Oj tam, oj tam, Znam taką co lubi jak jej ciepły strumień płucze migdałki. Jak kiedyś spotkasz prawdziwą tygrysicę to przestaniesz być taki prawilny. Pozdrawiam - Zbok
I po tym bez odrazy patrzysz jak żona całuje wasze dzieci?
pod prysznic też z telefonem, serio ?
panar3 napisał/a:
jak już znasz taką to weście przy następnej waszej zajebistej zabawie .zjedzcie kloca z dupy może tez polubicie ! skoro lubicie na siebie szczać i nie widzicie nic dziwnego w tym to i kloc z dupy pewnie też wam posmakuje.....
A tam zajebać sobie drinka z piczy sama przyjemność polecam
Prowadzicie jakieś dyskusje na temat tego czy to właściwe, czy nie, ale według mnie, jak się kochają to chuj z nimi i wszystkiego najlepszego .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów