📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co? Dalej mówicie, że Korwin jest cymbałem i ma niewyparzony jęzor? Ten filmik pokazuje, co się stanie, gdy dostaną tę kasę. Będzie zalew dzieci meneli.
Niech przestaną zabierac ponad połowę wypłaty zamiast dawać ochłapy...
Najlepiej dla budżetu będzie, jeśli te 500 zł zostanie wydane na wódkę i papierosy.... Wtedy najwięcej pieniędzy wróci w postaci podatków.
Polska ma 212 miejsce na świecie według współczynnika dzietności dlatego, że nie było żadnej polityki prorodzinnej.
Najbardziej to mi się chce śmiać, że PiS jeszcze rządów nie objął, a szczekacze już chcą go rozliczać z obietnic wyborczych
Idąc dalej tokiem myślenia przedstawionym w filmiku to w Polsce nie powinni ludzie dostawać pensji bo wydadzą ją na to co chcą. Co to za wypływ ekspertów i mądrości po zmianie władzy którzy na wstępie wszystko krytykują co wymyśli PIS?
@decode21 Nie chodzi o to,że nie powinni dostawać pensji,bo wydadzą na co chcą tylko o to,że dostaną socjal z Twoich podatków i wydadzą na co chcą
Ja jestem za zlikwidowaniem socjalu w 99% miałem wiele styczności z ludzmi mieszkającymi w różnych barakach imieszkaniach socjalnych i w 90% przypadków to są leniwe kurwy i menele. Uważam że jak ktoś sobie najebał dzieciaka to powinien sam go utrzymac.
Jak tu ma być kurwa dobrze jak skarb państwa wydaje na taki kurwa bzdury i na urzędy pracy...
Jak tu ma być kurwa dobrze jak skarb państwa wydaje na taki kurwa bzdury i na urzędy pracy...
to jest taka jednorazowa wypłata jak się dziecko urodzi? przecież to żadne pieniądze. sądziłem, ze będzie to wypłacane przez jakiś okres albo coś takiego, ale w sumie czego ja się spodziewałem
ire09 napisał/a:
Polska ma 212 miejsce na świecie według współczynnika dzietności dlatego, że nie było żadnej polityki prorodzinnej.
Na świecie mamy 194 państwa (uznawane przez ONZ), a i tak jesteśmy 212? nieźle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów