18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
wihrura 2020-05-21, 5:18
polakwrocek napisał/a:

Właśnie że wstyd pozwolił zbudować cywilizację.
Luźne podejście do Biblii pozwala przypiąć "wstyd" jako skutek zjedzenia jabłka z drzewa poznania.
Zwierzęta się nie wstydzą. A skoro się nie wstydzą nie mają ambicji. Wstyd bierze się z faktu niechęci do zaakceptowania rzeczywistości... czyli napędza chęć zmiany owej na własne potrzeby. A reszta to już historia.

Jakiego jabłka?
Zgłoś
pochminick 2020-05-21, 5:38
PsikutaBezS napisał/a:

To pikuś. Najgorsze są kleszcze.

I komary. Tysiące komarzyc w nocy nad rzeką.
p.s. Trawa ze spodni spiera się bez problemu.
Zgłoś
kawior2007 2020-05-21, 6:47 1
A niech się wstydzi ten co widzi
Zgłoś
darayavahus 2020-05-21, 7:56
apacz93 napisał/a:

Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest ten GOSZ?

Ichnie "kuźwa", wypowiadane przez pokurwieńców, którzy sądzą, że tym "sprytnym" sposobem nie klną / bluźnią.
Zgłoś
rzeznianumer5 2020-05-21, 8:29 2
polakwrocek napisał/a:

Właśnie że wstyd pozwolił zbudować cywilizację.
Luźne podejście do Biblii pozwala przypiąć "wstyd" jako skutek zjedzenia jabłka z drzewa poznania.
Zwierzęta się nie wstydzą. A skoro się nie wstydzą nie mają ambicji. Wstyd bierze się z faktu niechęci do zaakceptowania rzeczywistości... czyli napędza chęć zmiany owej na własne potrzeby. A reszta to już historia.

Dokładnie tak jak piszesz. Niestety lata marnej edukacji, cieplarniane warunki bytowe młodych, negatywny dobór naturalny doprowadzily do spadku IQ o 10 pkt w 25.lat, idiokracji i zezwierzecenia. Za parę pokoleń wrócimy do jaskiń.
Zgłoś
andysmith 2020-05-21, 8:37 1
o masz got a sama by stara kurw achciala bolca poczuc
Zgłoś
AndyC 2020-05-21, 10:54
apacz93 napisał/a:

Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest ten GOSZ?

God- czyli Bóg po angielsku. Powinno być "oh my god" a mówią "oh my gosh". Slangowo? Potocznie? A może po prostu są przygłupami. Najpewniej to trzecie bo nie słyszałem, żeby tak mówił normalny biały wyedukowany człowiek.

SuicidalBoy napisał/a:

Ciekawe czy autor nagrania powiadomił policję.

Ktoś tu lubi strzeli strzelić z ucha. Jebaniutki konfidencik.
Zgłoś
htp 2020-05-21, 11:38
pochminick napisał/a:

I komary. Tysiące komarzyc w nocy nad rzeką.
p.s. Trawa ze spodni spiera się bez problemu.

Czym sprałeś trawę ze spodni? Ja z jasnych nie dałem rady.
Zgłoś
damian010288 2020-05-21, 14:57
Kurwa jakie reakcje nagrywających. Tym Madkom ktoś bombelki chyba podrzucił
Zgłoś
Gregigregi 2020-05-22, 9:48
ol maj gosz, ol maj gosz a sama by z checia bolca przyjela
Zgłoś
angel_punx 2020-05-29, 16:05
AndyC napisał/a:

God- czyli Bóg po angielsku. Powinno być "oh my god" a mówią "oh my gosh". Slangowo? Potocznie? A może po prostu są przygłupami. Najpewniej to trzecie bo nie słyszałem, żeby tak mówił normalny biały wyedukowany człowiek.
Ktoś tu lubi strzeli strzelić z ucha. Jebaniutki konfidencik.

To przez pojebaną poprawność polityczną która w Stanach osiągneła poziom absurdu. Mówią tak żeby nie wkurwiać innych religii, zwłaszcza kozojebców oraz lewackich ateistów. Tak samo używa się teraz Xmas a nie Christmas.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów