18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
youzeck1984 2020-05-20, 21:05 18
Coś pięknego

I to jest Sadol...
Zgłoś
bupkie 2020-05-20, 21:20 2
Jakiś andrzej teraz pewnie podcina żyły, bo na gimnastyce w szkole spadły mu spodenki i koleżanki z klasy nie dają mu spokoju. Powinniśmy być bezwstydnymi zwierzętami ale gdzieś w ewolucji wykształciliśmy w sobie wstyd a to zupełnie przeciwne rozwojowi.

kek
Zgłoś
Juzwa 2020-05-20, 21:33 1
Bzykanie na świeżym powietrzu jest przereklamowane. Mrówki w dupę włażą. Nie polecam.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Xvier 2020-05-20, 22:17 3
Juzwa napisał/a:

Bzykanie na świeżym powietrzu jest przereklamowane. Mrówki w dupę włażą. Nie polecam.

i piach w kapsko

Zgłoś
longlong7 2020-05-20, 22:23 12
o maj gasz! o maj gasz! o maj gasz! ja też bym tak chciała ale jestem starą maciorą i nikt mnie nie chce
Zgłoś
AndyC 2020-05-20, 22:59 26
Kurwa. Jak zwykle film urywa się za wcześnie... ale na szczęście zdążyłem skończyć
Zgłoś
apacz93 2020-05-20, 23:03 1
Czy może mi ktoś powiedzieć co to jest ten GOSZ?
Zgłoś
SuicidalBoy 2020-05-20, 23:04
Ciekawe czy autor nagrania powiadomił policję.
Zgłoś
Niekiepski 2020-05-20, 23:08
Pro społeczne zachowanie bawią uczą ucząc bawią Niczym kangury australijskie na Naszynal Dżeografik

3 słowa które najlepiej mnie charakteryzują?
POZYTYWNY, KREATYWNY,
([nie]lekko)ZBOCZONY :p

PS. poznam ciekawą sadolkę najlepiej namacalnie :X
Zgłoś
polakwrocek 2020-05-21, 0:03 4
bupkie napisał/a:

Jakiś andrzej teraz pewnie podcina żyły, bo na gimnastyce w szkole spadły mu spodenki i koleżanki z klasy nie dają mu spokoju. Powinniśmy być bezwstydnymi zwierzętami ale gdzieś w ewolucji wykształciliśmy w sobie wstyd a to zupełnie przeciwne rozwojowi.

Właśnie że wstyd pozwolił zbudować cywilizację.
Luźne podejście do Biblii pozwala przypiąć "wstyd" jako skutek zjedzenia jabłka z drzewa poznania.
Zwierzęta się nie wstydzą. A skoro się nie wstydzą nie mają ambicji. Wstyd bierze się z faktu niechęci do zaakceptowania rzeczywistości... czyli napędza chęć zmiany owej na własne potrzeby. A reszta to już historia.
Zgłoś
Robertuss 2020-05-21, 0:13 2
longlong7 napisał/a:

o maj gasz! o maj gasz! o maj gasz! ja też bym tak chciała ale jestem starą maciorą i nikt mnie nie chce

Może się zlituje jakiś niezrównoważony sadol nad stara maciora?

Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-05-21, 0:15
jebane zwierzeta, pierdolone bydlo, takimi jaraja sie tylko stulejarze, dla ktorych cos takiego bedzie max czego w zyciu seksualnym osiagna. Seks na swiezym powietrzu jak najbardziej, w jakims ustronnym miejscu na lonie natury - spoko. W tym wypadku to poprostu cos zenujacego.
Zgłoś
Adrian92 2020-05-21, 3:12 1
Jakbym widział to bym się zaśmiał i poszedł dalej, a niektórym tu dupa wyraźnie pęka i ogólnie się zesrali
Mieli ochotę to to zrobili i będą mieli ubaw do konca zycia wspominając, ja zrobiłem mnóstwo rzeczy które odbiegają od normalności i zrobię jeszcze wiele, jakbym się miał przejmowac tym co ludzie powiedzą to musiałbym się zamknąć w domu i przestać "żyć:"
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-05-21, 3:38
Xvier napisał/a:

i piach w kapsko

To pikuś. Najgorsze są kleszcze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów