📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Jakiś andrzej teraz pewnie podcina żyły, bo na gimnastyce w szkole spadły mu spodenki i koleżanki z klasy nie dają mu spokoju. Powinniśmy być bezwstydnymi zwierzętami ale gdzieś w ewolucji wykształciliśmy w sobie wstyd a to zupełnie przeciwne rozwojowi.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Juzwa napisał/a:
Bzykanie na świeżym powietrzu jest przereklamowane. Mrówki w dupę włażą. Nie polecam.
i piach w kapsko
o maj gasz! o maj gasz! o maj gasz! ja też bym tak chciała ale jestem starą maciorą i nikt mnie nie chce
Kurwa. Jak zwykle film urywa się za wcześnie... ale na szczęście zdążyłem skończyć
Ciekawe czy autor nagrania powiadomił policję.
Pro społeczne zachowanie bawią uczą ucząc bawią Niczym kangury australijskie na Naszynal Dżeografik
POZYTYWNY, KREATYWNY,
([nie]lekko)ZBOCZONY :p
PS. poznam ciekawą sadolkę najlepiej namacalnie :X
bupkie napisał/a:
Jakiś andrzej teraz pewnie podcina żyły, bo na gimnastyce w szkole spadły mu spodenki i koleżanki z klasy nie dają mu spokoju. Powinniśmy być bezwstydnymi zwierzętami ale gdzieś w ewolucji wykształciliśmy w sobie wstyd a to zupełnie przeciwne rozwojowi.
Właśnie że wstyd pozwolił zbudować cywilizację.
Luźne podejście do Biblii pozwala przypiąć "wstyd" jako skutek zjedzenia jabłka z drzewa poznania.
Zwierzęta się nie wstydzą. A skoro się nie wstydzą nie mają ambicji. Wstyd bierze się z faktu niechęci do zaakceptowania rzeczywistości... czyli napędza chęć zmiany owej na własne potrzeby. A reszta to już historia.
longlong7 napisał/a:
o maj gasz! o maj gasz! o maj gasz! ja też bym tak chciała ale jestem starą maciorą i nikt mnie nie chce
Może się zlituje jakiś niezrównoważony sadol nad stara maciora?
jebane zwierzeta, pierdolone bydlo, takimi jaraja sie tylko stulejarze, dla ktorych cos takiego bedzie max czego w zyciu seksualnym osiagna. Seks na swiezym powietrzu jak najbardziej, w jakims ustronnym miejscu na lonie natury - spoko. W tym wypadku to poprostu cos zenujacego.
Jakbym widział to bym się zaśmiał i poszedł dalej, a niektórym tu dupa wyraźnie pęka i ogólnie się zesrali
Mieli ochotę to to zrobili i będą mieli ubaw do konca zycia wspominając, ja zrobiłem mnóstwo rzeczy które odbiegają od normalności i zrobię jeszcze wiele, jakbym się miał przejmowac tym co ludzie powiedzą to musiałbym się zamknąć w domu i przestać "żyć:"
Mieli ochotę to to zrobili i będą mieli ubaw do konca zycia wspominając, ja zrobiłem mnóstwo rzeczy które odbiegają od normalności i zrobię jeszcze wiele, jakbym się miał przejmowac tym co ludzie powiedzą to musiałbym się zamknąć w domu i przestać "żyć:"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów