Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tomikchomik1 2014-12-24, 14:25 6
Co jest najśmieszniejsze w tych wszystkich ludziach, którzy "jadą" po laskach, które piją albo palą w ciąży? Nie wiedza ludzka. Każdy lekarz, powie, że jeśli laska pali już w chuj czasu, i zajdzie w ciążę, może palić dalej, ale mniej bo natychmiastowe odrzucenie, jest dużo groźniejsze dla niej i dla dziecka. Druga sprawa, alkohol. Organizm kobiety w ciąży, czasem sam domaga się go. Znam mnóstwo sytuacji, w których lekarz, wręcz namawiał do wypicia piwa w ciaży, bo jeśli organizm potrzebuje należy mu go dostarczyć (nie chodzi rzecz jasna o napierdolenie się, a o jedną lampkę wina czy szklankę piwa). Teraz jako że żyjemy w dość pojebanych czasach, to nastała "moda", na zabranianie kobietom w ciąży takich rzeczy, bo to szkodzi, co jest bzdurą. Kobietę w ciaży, można porównać do psa. Karmicie go najlepsza karmą, a on i tak pójdzie po łące i nawpierdala się trawy, po czym ją wyrzyga, bo jego organizm tego potrzebuje. Więc zawsze chce mi się śmiać, z tych stereotypów na temat całkowitej abstynencji w ciaży, którą propagują ludzie, którzy nigdy nie zagłębili się dokładnie w temat. Całę pokolenia, od zarania dziejów piły, paliły itd, a mimo to dzieci rodzą się zdrowe (nie licząc debili, co bez konsultacji idą sie napierdolić, w zaawansowanej ciaży). Rzekłem, wesołych świąt czy coś.
Zgłoś
gurup 2014-12-24, 14:40 7
@up a chuj to kogo obchodzi? jeśli kobita upadła tak nisko aby tak mocno uzależnić się od szlugów czy wódy to jedynym wyjściem dla niej jest sterylizacja (opcjonalnie aborcja) bo skoro już spierdoliła życie sobie to czemu ma płodzić najprawdopodobniej niedorozwinięte dzieci, które potem będą w tej patologii dorastały, i również najprawdopodobniej będą miały niedojebane życie bez perspektyw... przejdź się po jakichś slumsach (nawet w Polsce) to zrozumiesz o czym mówię

a btw co do samego żartu to w pytke jest! piwko dla autora!
Zgłoś
~Beny 2014-12-24, 15:02
@grudzin7, teraz mi odpowiedz, ale tak naprawdę, ile u ciebie w rodzinie jest kobiet, które przed, w trakcie i po ciąży paliły i mimo to, urodziły zdrowe dzieci. I nie pierdol mi, że żadna nie pali/paliła.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
biedronx 2014-12-24, 15:27
kawał skończył się po przeczytaniu tytułu i pierwszego zdania
Zgłoś
_Radzias 2014-12-24, 15:38
Ja pierdziele , jeden kawał ,a tyle interpretacji
Zgłoś
bobson88 2014-12-24, 16:11
dobrze, że nie napisałeś puenty w tytule, bo kawał przestał być śmieszny...
Zgłoś
woofer51 2014-12-24, 16:22 1
O i to jest kurwa dowcip na poziomie. Niestety coraz mniej tu takich...
Zgłoś
quetzalcoatl 2014-12-24, 22:25 1
Tomikchomik1 napisał/a:

Co jest najśmieszniejsze w tych wszystkich ludziach, którzy "jadą" po laskach, które piją albo palą w ciąży? bla bla bla bla

Właśnie widać, że twoja matka musiała ostro jarać i chlać w ciąży, że takiego debila urodziła.
Zgłoś
w3 2014-12-24, 22:26 1
@tomikchomik1:
No nie mogę, jak niekompetentny idiota wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia.
Jesteś lekarzem? Za pewne nie. To nie wypowiadaj jak znawca. Alkohol w ciąży nawet w małej ilości może zaszkodzić dziecku i jest to potwierdzone badaniami klinicznymi!

Poczytaj sobie o FAS (alkoholowy zespół płodowy) i przestań pisać bzdury albo z drugiej strony rób co chcesz, może jak Ci się trafi takie własne dziecko to zmądrzejesz, kurwa.
Zgłoś
RysioTaxyDriver 2014-12-25, 2:13
Wysrałeś ten kawał co?!!!
Zgłoś
TOM-K 2014-12-25, 13:41
RysioTaxyDriver napisał/a:

Wysrałeś ten kawał co?!!!

Tak, dokładnie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem