📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co jest najśmieszniejsze w tych wszystkich ludziach, którzy "jadą" po laskach, które piją albo palą w ciąży? Nie wiedza ludzka. Każdy lekarz, powie, że jeśli laska pali już w chuj czasu, i zajdzie w ciążę, może palić dalej, ale mniej bo natychmiastowe odrzucenie, jest dużo groźniejsze dla niej i dla dziecka. Druga sprawa, alkohol. Organizm kobiety w ciąży, czasem sam domaga się go. Znam mnóstwo sytuacji, w których lekarz, wręcz namawiał do wypicia piwa w ciaży, bo jeśli organizm potrzebuje należy mu go dostarczyć (nie chodzi rzecz jasna o napierdolenie się, a o jedną lampkę wina czy szklankę piwa). Teraz jako że żyjemy w dość pojebanych czasach, to nastała "moda", na zabranianie kobietom w ciąży takich rzeczy, bo to szkodzi, co jest bzdurą. Kobietę w ciaży, można porównać do psa. Karmicie go najlepsza karmą, a on i tak pójdzie po łące i nawpierdala się trawy, po czym ją wyrzyga, bo jego organizm tego potrzebuje. Więc zawsze chce mi się śmiać, z tych stereotypów na temat całkowitej abstynencji w ciaży, którą propagują ludzie, którzy nigdy nie zagłębili się dokładnie w temat. Całę pokolenia, od zarania dziejów piły, paliły itd, a mimo to dzieci rodzą się zdrowe (nie licząc debili, co bez konsultacji idą sie napierdolić, w zaawansowanej ciaży). Rzekłem, wesołych świąt czy coś.
@up a chuj to kogo obchodzi? jeśli kobita upadła tak nisko aby tak mocno uzależnić się od szlugów czy wódy to jedynym wyjściem dla niej jest sterylizacja (opcjonalnie aborcja) bo skoro już spierdoliła życie sobie to czemu ma płodzić najprawdopodobniej niedorozwinięte dzieci, które potem będą w tej patologii dorastały, i również najprawdopodobniej będą miały niedojebane życie bez perspektyw... przejdź się po jakichś slumsach (nawet w Polsce) to zrozumiesz o czym mówię
a btw co do samego żartu to w pytke jest! piwko dla autora!
a btw co do samego żartu to w pytke jest! piwko dla autora!
@grudzin7, teraz mi odpowiedz, ale tak naprawdę, ile u ciebie w rodzinie jest kobiet, które przed, w trakcie i po ciąży paliły i mimo to, urodziły zdrowe dzieci. I nie pierdol mi, że żadna nie pali/paliła.
dobrze, że nie napisałeś puenty w tytule, bo kawał przestał być śmieszny...
O i to jest kurwa dowcip na poziomie. Niestety coraz mniej tu takich...
Tomikchomik1 napisał/a:
Co jest najśmieszniejsze w tych wszystkich ludziach, którzy "jadą" po laskach, które piją albo palą w ciąży? bla bla bla bla
Właśnie widać, że twoja matka musiała ostro jarać i chlać w ciąży, że takiego debila urodziła.
@tomikchomik1:
No nie mogę, jak niekompetentny idiota wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia.
Jesteś lekarzem? Za pewne nie. To nie wypowiadaj jak znawca. Alkohol w ciąży nawet w małej ilości może zaszkodzić dziecku i jest to potwierdzone badaniami klinicznymi!
Poczytaj sobie o FAS (alkoholowy zespół płodowy) i przestań pisać bzdury albo z drugiej strony rób co chcesz, może jak Ci się trafi takie własne dziecko to zmądrzejesz, kurwa.
No nie mogę, jak niekompetentny idiota wypowiada się na tematy, o których nie ma pojęcia.
Jesteś lekarzem? Za pewne nie. To nie wypowiadaj jak znawca. Alkohol w ciąży nawet w małej ilości może zaszkodzić dziecku i jest to potwierdzone badaniami klinicznymi!
Poczytaj sobie o FAS (alkoholowy zespół płodowy) i przestań pisać bzdury albo z drugiej strony rób co chcesz, może jak Ci się trafi takie własne dziecko to zmądrzejesz, kurwa.
Wysrałeś ten kawał co?!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów