Trzeba przeżyć taką impreze by ją ogarnąć
Gorąco Was nie pozdrawiam, tępe chuje.
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak pojebany a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci
... I pisze to koleś który ma 29lat. Widzę, że chujowo spędziłeś swoje lata młodości... Zapewne na dyskotekach bawiłeś się przy utworach Bayer Full
No chyba bym już wolał Bayer Full
Ja za małolata imprezowałem przy Rapie oraz R&B i tak mi zostało do dzisiaj.
Na tych spędach techno-bydła królowały wtedy białe rękawiczki, kask z budowy gwizdek i maska na ryj a do tego towarzystwo w 90% porobione jak sam skurwysyn.
Super imprezy nie?
@dominik_jachas
Takiego gówna?
Z dobre kilkanaście lat temu będą w klubie bawiłbyś się jak pojebany a teraz hejtujesz bo taka moda na sadolu
Chłopaki to klasyka polskiej muzyki klubowej i będą dalej to robić bo to kochają a większości ludzi zza czasów gdy Clubbasse królował to łezka w oku się kręci
Czas idzie do przodu jakbyś nie zauważył.
Mimo, że słucham muzyki elektronicznej, a właściwie EDM'u (electronic dance music) to nie mógłbym się bawić przy takim gównie.
@dominik_jachas
Takiego gówna?
Majster, nigdy nie bawiłbym się przy takim ścierwie, bo nie słucham po prostu gówna To koło muzyki klubowej nie leżało, to jest po prostu tępy bicik posklejany z kilkoma samplami perkusyjnymi i prostym jak chuj po weselu basslinem. Nie nazwałbym tego w ogóle muzyką.
Ja nie wiem jak można dobrze się bawić w takim ścisku... Masówa w chuj...
Nie wiesz o co w tym chodzi? Weź pigułkę to zobaczysz
Cześć, jestem Oskar, mam 18 lat, pozdrawiam cały świat...