📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wieś tańczy, wieś śpiewa.
Chłopaki zatrzymali się na 2003.Troszkę mi ich żal, że nie potrafią zrobić normalnej muzyki tylko takie gnioty
i 3/4 gumowce brudne od gnoju
Jeszcze powinni białe rękawiczki mieć żeby być w klimacie tamtych lat
Nie wiem co to dyskoteka, ale goście na niej "średnio" jak nie chu*owo się bawili
sylwia2404 napisał/a:
Jeszcze powinni białe rękawiczki mieć żeby być w klimacie tamtych lat
i gwizdek
Ja jebie, takiego mózgotrzepu da się słuchać?
Wsiury nagle zaczęły interesować się polityką. Zapewne w ostatnich wyborach to oni na niego głosowali, "bo chyba nie zagłosuję na tego Kaczyńskiego..."
P.S jebać klub ekwador i ich vixowe potupaje!
P.S jebać klub ekwador i ich vixowe potupaje!
Kto nie skacze ten za Tuskiem !!!
Kozaczy bo swoje wyszorował na połysk (:
raf-ret napisał/a:
i 3/4 gumowce brudne od gnoju
Kozaczy bo swoje wyszorował na połysk (:
Ja pierdole, jak można słuchać takiego gówna ? Nic, tylko odłamkowym na parkiet...
Kilku ich tam jest ;d
LukasDee napisał/a:
Chłopaki zatrzymali się na 2003.Troszkę mi ich żal, że nie potrafią zrobić normalnej muzyki tylko takie gnioty
... I pisze to koleś który ma 29lat. Widzę, że chujowo spędziłeś swoje lata młodości... Zapewne na dyskotekach bawiłeś się przy utworach Bayer Full
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów