18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
gupichuj 2013-03-13, 19:47
Nie prowda.
Zgłoś
s................u 2013-03-13, 19:49
czarno to widzę
Zgłoś
Udash 2013-03-13, 20:38
Ciekawe czy w tym dymie maczała palce pewna nacja?
Zgłoś
Dante737 2013-03-13, 23:19
w sumie dziwne by było żeby katolickim papieżem został żyd ...
Zgłoś
RedBullo 2013-03-13, 23:20
Ja to wszystko czarno widziałem...
Zgłoś
ellsworth 2013-03-13, 23:25
Sadistic odetchnął z ulgą, że nie wybrali czarnego, co?
Zgłoś
Plackowy 2013-03-13, 23:32
Żyd stwierdził, że nic tu po nim i się ulotnił.
Zgłoś
golden8426 2013-03-13, 23:40
i tak nic sie nie zmieni
Zgłoś
Gebofon 2013-03-13, 23:48 1
...i chuj, koniec z harlem shake. Teraz zaczną się przeróbki związane z papieżem
Zgłoś
Steven 2013-03-14, 4:24 1
Mój tato Stanisław stwierdził, że jak czarny dym leci to starymi oponami palą.
Zgłoś
Wayas 2013-03-14, 7:36
Na początku obawiałem się że wybiorą murzyna. Ale jak poszedł czarny dym to znaczy że czarnego do pieca wrzucili.
Ulżyło mi.
Zgłoś
stery_srh 2013-03-14, 21:23
Miszoq napisał/a:

to nie ciapaci są najbardziej kłótliwi i spięci?

W sumie to jeden chuj - jedni warci drugich. Ale ciapole sobie w miarę spokojnie siedzieli u siebie - ruchali kozy w zaciszu lepianek, czasami się tłukli między sobą i jakoś to było, dopóki im USA i spółka nie zaczęli "nieść pokoju". No i się ostro wkurwili - poczuli zew świętej wojny i teraz jest jak jest.
Natomiast żydzi to plaga, która od zarania dziejów rozchodzi się po całym świecie, wciska się wszędzie na siłę i dyma innych wykorzystując ich słabości... a później się dziwią, że nikt ich nie lubi.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem