📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Co kraj to obyczaj.
U nas z moherowymi babciami nikt na wejściu nie ma najmniejszych szans
U nas z moherowymi babciami nikt na wejściu nie ma najmniejszych szans
hahaha tak mialem w drodze na oboz harcerski. potem wszystkich pchajacych sie wyrzycilem na miejsca stojace
Bydło. To by wystarczyło ale komentarz musi być dłuższy, więc powiem: pierdolone bydło.
Jak na PKSie. Nawet jak wiadomo, że się wszyscy zmieszczą to i tak wpierdalają się na siłe. Norma, w tym kraju.
u nas to samo .Trasa Kozienice -Warszawa i h..uj bydło pcha sie na chama a wolnych miejsc jeszcze 15 zostało hahahahahahha
Pener666 napisał/a:
co to?
Może chodziło o wyraz "hoduj"? W sumie dalej jest "bydło", więc by się zgadzało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów