📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
komentarz prawie jak u Krystyny Czubówny.
choć prawie robi dużą różnicę
choć prawie robi dużą różnicę
fajnie że nie znasz tego audio i się coś srasz.... pewnie ten dźwięk jest starszy od Ciebie.
Na moje to ten wąż ją musial ugryz w język lub gdzieś w buzi jak jadła trawe czy inne gówna a że i albo się zapomniała z przeżuwaniem albo zwyczajnie się broniła w ten sposób by go zdjąć
Prze chuj komentarz operatora kamery "Mum! Holy shit! This is some fucking national geographic shit... Mum! Call a fucking cobs"
Furlox napisał/a:
"tu jest jakiś j***ny łoś, albo Buffalo, albo jakieś gówno". Typowy hamerykański inteligent
Ty nawet Buffalo nie potrafisz przetłumaczyć, sadolkowy napinaczu XD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów