📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Gdybys nie płacił abonamentu radiowo telewizyjnego, tego pana by nie było.
Blady Cris lepszy
jak dla mnie to pierdzenie w mikrofon, może troche niezwykłe ale jednak tylko pierdzenie. W mikrofon.
Cytat:
jak dla mnie to pierdzenie w mikrofon, może troche niezwykła ale jednak pierdzenie. W mikrofon.
DubStep ty kurwo
Czy on od 1:35 do 1:50 chrumka? Nosz kuźwa, rozumiem beatbox, ale to nie chodzi o to żeby chrumkać, tylko żeby fajnie brzmiało... koleś poległ, no.
dobra tak gadacie że chujnia ale sami byście tak chcieli napierdalać ryjem a co impreza to byście się tym chwalili więc nie pierdolcie
myjdupe napisał/a:
jak dla mnie typ jest rzeźnikiem
jak dla mnie to on jest zwyklym czlowiekiem... po czym wnioskujesz ze jest rzeznikiem? nie nosi przeciez zadnego fartucha czy tasaka...
domink1521 napisał/a:
dobra tak gadacie że chujnia ale sami byście tak chcieli napierdalać ryjem a co impreza to byście się tym chwalili więc nie pierdolcie
To, że nie umiem nie znaczy, że nie wolno mi komentować. Nie jestem politykiem, więc nie mogę o niej mówić? Nie jestem Jezusem, więc złego (ba! Żadnego!) słowa o Biblii nie wolno mi wygłosić?
Fajnie mu to idzie, ale chujowe to chrumkanie mu wyszło.
Dla mnie to ten jest bogiem :
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów