18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
szefooo 2010-10-25, 18:44
Gdybys nie płacił abonamentu radiowo telewizyjnego, tego pana by nie było.
Zgłoś
s................a 2010-10-25, 19:24
Blady Cris lepszy
Zgłoś
tony.soprano 2010-10-25, 19:25 12
jak dla mnie to pierdzenie w mikrofon, może troche niezwykłe ale jednak tylko pierdzenie. W mikrofon.
Zgłoś
ErmEr1908 2010-10-25, 19:27 95
Cytat:

jak dla mnie to pierdzenie w mikrofon, może troche niezwykła ale jednak pierdzenie. W mikrofon.

DubStep ty kurwo
Zgłoś
tony.soprano 2010-10-25, 19:30 4
ErmEr1908 napisał/a:

DubStep ty kurwo

kurwa twoja mać
Zgłoś
DaKuz 2010-10-25, 19:30 8
Knur na maciorze wydaje podobne dźwięki
Zgłoś
Ine 2010-10-25, 19:31 1
Czy on od 1:35 do 1:50 chrumka? Nosz kuźwa, rozumiem beatbox, ale to nie chodzi o to żeby chrumkać, tylko żeby fajnie brzmiało... koleś poległ, no.
Zgłoś
fraise 2010-10-25, 19:34
Jak dla mne, to gościu jest synem Harrego Pottera...
Zgłoś
domink1521 2010-10-25, 19:39 4
dobra tak gadacie że chujnia ale sami byście tak chcieli napierdalać ryjem a co impreza to byście się tym chwalili więc nie pierdolcie
Zgłoś
Tremor 2010-10-25, 19:42 2
ErmEr1908 napisał/a:

DubStep ty kurwo

Podchodzi troche pod drumstep.
Zgłoś
Lam3rZ 2010-10-25, 20:04 4
myjdupe napisał/a:

jak dla mnie typ jest rzeźnikiem

jak dla mnie to on jest zwyklym czlowiekiem... po czym wnioskujesz ze jest rzeznikiem? nie nosi przeciez zadnego fartucha czy tasaka...
Zgłoś
Ine 2010-10-25, 20:05
domink1521 napisał/a:

dobra tak gadacie że chujnia ale sami byście tak chcieli napierdalać ryjem a co impreza to byście się tym chwalili więc nie pierdolcie

To, że nie umiem nie znaczy, że nie wolno mi komentować. Nie jestem politykiem, więc nie mogę o niej mówić? Nie jestem Jezusem, więc złego (ba! Żadnego!) słowa o Biblii nie wolno mi wygłosić?

Fajnie mu to idzie, ale chujowe to chrumkanie mu wyszło.
Zgłoś
Dannyk 2010-10-25, 20:18
myjdupe napisał/a:

jak dla mnie typ jest rzeźnikiem

A jak dla mnie beatboxerem
Zgłoś
k................z 2010-10-25, 20:32 33
Dla mnie to ten jest bogiem :
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem