📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
My możemy tylko żyć w nadziei że każdego z nich kiedyś wyrucha współwięzień.
Trzeba być frajerem żeby się napierdalać na własnym stadionie, chcesz się bić to do lasu.
szykuje się kolejna wojna forumowa na temat kibiców?
każdy stadion powinien miec dwa boiska, jedno dla piłkarzy a drugie dla kiboli, coby się mogli pozabijać nie niszcząc niczego.
każdy stadion powinien miec dwa boiska, jedno dla piłkarzy a drugie dla kiboli, coby się mogli pozabijać nie niszcząc niczego.
bartoos napisał/a:
A my mamy nadzieje ze jutro ci na łeb spadnie lodówka, z murzynem w środku, który cię wyrucha
Wy?
Czyli ty i twoi kumple z przedszkola?
PS. Nie opowiadaj mi o swoich fantazjach erotycznych.
Naprawde mało mnie interesuje murzyn w twojej dupie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów