18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
🔥 Habibi - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................o 2011-09-17, 14:20 1
up sosnowiec to kurwa zagłębie....nienawidzimy ludzi z sosnowca kurwa..:/ Śląsk górą!
Zgłoś
BongMan 2011-09-17, 14:23
kabalero88 napisał/a:

Na innym portalu jest info,że ci ludzie pochodzą z sosnowca. Więc wszystko jasne. Gorole jebane.

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
Zgłoś
TheVerylukasz 2011-09-17, 14:58
a zagłębie jest na śląskim jełopie ...
Zgłoś
M@peT 2011-09-17, 15:18 7

Ja Cie pierdole....
Zgłoś
rm_125 2011-09-17, 21:02
winniczki Francuzi wpierdalaja bez umiaru to żadna sztuka. Jak by zjadłe tego żółtego ślimaka to byłby wyczyn
Zgłoś
z................3 2011-09-17, 22:55
-Jesteś pierdolniety, a jak ci coś będzie kurwa?
-Piwem zapije i będzie, dawaj
- NIEEEE
jednym słowem jebaki
Zgłoś
klimass 2011-09-18, 10:23
Ja pierdole ile białka
Zgłoś
D................r 2011-09-18, 12:56
To powinna być odpowiedź na każdy problem:
"piwem zapije i będzie"
^^
Zgłoś
kabalero88 2011-09-18, 17:29
BongMan napisał/a:

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.

Bo z nich takie hanysy jak z ciebie ślązak ciulu. Nigdy ludzie ze sosnowca nie beda ślazakami! Jestescie gorole i zawsze tak zostanie.
I nie "godojo" wsioku, ino godajom.

TheVerylukasz napisał/a:

a zagłębie jest na śląskim jełopie ...

I jeszcze bedziniok sie odzywo. Idz razem z kumplem gorolem BongManem ciepać gnój bez Brynica.
Zgłoś
S................r 2011-09-18, 18:28
Cytat:

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia!

No chyba jednak nie.

Byłoby fajne jakby się zrzygał, a tak to wolę obejrzeć program pewnego brytola.
Zgłoś
Feragas 2011-09-19, 11:05
BongMan napisał/a:

Hmmm Metropolia??

Nie wiedziałem że metropolia jest taka, że ludzie z sosnowca pracują i uczą się w Katowicach, bo byku metropolia...

A co do godki to tak, nawet Piotr Uszok kiedyś w wywiadzie powiedział, że sztuką jest godać i mówić, więc jeśli twoi znajomi umią tylko mówić, a z śląskiego kojarzą tylko parę słów to nie są prawdziwymi ślązakami, tylko kiedyś ktoś z ich rodziny przyjechał na śląsk w poszukiwaniu pracy i z pewnością nie umieją godać, a to jest wieśniackie i gorolskie:)
Zgłoś
BongMan 2011-09-19, 13:33
Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.
Zgłoś
Feragas 2011-09-19, 14:13
BongMan napisał/a:

Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.

A czy ja coś takiego powiedziałem, wyjdź na świeże powietrze i odetchnij sobie trochę bo żyłka pęknie.
Zgłoś
BongMan 2011-09-20, 8:18
@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
Zgłoś
kabalero88 2011-09-20, 11:46
BongMan napisał/a:

@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.

No bo tak jest BąkManie.
Nie mówie,że nie ma jebniętych Ślązakó, ale gorole z sosnowca biją wszystkich. Chuja tam u siebie macie,dlatego przyjeżdżacie do prawdziwej metropolii jaką są Katowice.
I na koniec zagadka-co najlepszego jest w sosnowcu?
-nocny bus do Katowic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem