Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Na innym portalu jest info,że ci ludzie pochodzą z sosnowca. Więc wszystko jasne. Gorole jebane.
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
-Piwem zapije i będzie, dawaj
- NIEEEE
jednym słowem jebaki
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
Bo z nich takie hanysy jak z ciebie ślązak ciulu. Nigdy ludzie ze sosnowca nie beda ślazakami! Jestescie gorole i zawsze tak zostanie.
I nie "godojo" wsioku, ino godajom.
a zagłębie jest na śląskim jełopie ...
I jeszcze bedziniok sie odzywo. Idz razem z kumplem gorolem BongManem ciepać gnój bez Brynica.
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia!
No chyba jednak nie.
Byłoby fajne jakby się zrzygał, a tak to wolę obejrzeć program pewnego brytola.
Hmmm Metropolia??
Nie wiedziałem że metropolia jest taka, że ludzie z sosnowca pracują i uczą się w Katowicach, bo byku metropolia...
A co do godki to tak, nawet Piotr Uszok kiedyś w wywiadzie powiedział, że sztuką jest godać i mówić, więc jeśli twoi znajomi umią tylko mówić, a z śląskiego kojarzą tylko parę słów to nie są prawdziwymi ślązakami, tylko kiedyś ktoś z ich rodziny przyjechał na śląsk w poszukiwaniu pracy i z pewnością nie umieją godać, a to jest wieśniackie i gorolskie:)
Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.
A czy ja coś takiego powiedziałem, wyjdź na świeże powietrze i odetchnij sobie trochę bo żyłka pęknie.
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
No bo tak jest BąkManie.
Nie mówie,że nie ma jebniętych Ślązakó, ale gorole z sosnowca biją wszystkich. Chuja tam u siebie macie,dlatego przyjeżdżacie do prawdziwej metropolii jaką są Katowice.
I na koniec zagadka-co najlepszego jest w sosnowcu?
-nocny bus do Katowic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów