Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na innym portalu jest info,że ci ludzie pochodzą z sosnowca. Więc wszystko jasne. Gorole jebane.
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
-Piwem zapije i będzie, dawaj
- NIEEEE
jednym słowem jebaki
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
Bo z nich takie hanysy jak z ciebie ślązak ciulu. Nigdy ludzie ze sosnowca nie beda ślazakami! Jestescie gorole i zawsze tak zostanie.
I nie "godojo" wsioku, ino godajom.
a zagłębie jest na śląskim jełopie ...
I jeszcze bedziniok sie odzywo. Idz razem z kumplem gorolem BongManem ciepać gnój bez Brynica.
Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia!
No chyba jednak nie.
Byłoby fajne jakby się zrzygał, a tak to wolę obejrzeć program pewnego brytola.
Hmmm Metropolia??
Nie wiedziałem że metropolia jest taka, że ludzie z sosnowca pracują i uczą się w Katowicach, bo byku metropolia...
A co do godki to tak, nawet Piotr Uszok kiedyś w wywiadzie powiedział, że sztuką jest godać i mówić, więc jeśli twoi znajomi umią tylko mówić, a z śląskiego kojarzą tylko parę słów to nie są prawdziwymi ślązakami, tylko kiedyś ktoś z ich rodziny przyjechał na śląsk w poszukiwaniu pracy i z pewnością nie umieją godać, a to jest wieśniackie i gorolskie:)
Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.
A czy ja coś takiego powiedziałem, wyjdź na świeże powietrze i odetchnij sobie trochę bo żyłka pęknie.
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
No bo tak jest BąkManie.
Nie mówie,że nie ma jebniętych Ślązakó, ale gorole z sosnowca biją wszystkich. Chuja tam u siebie macie,dlatego przyjeżdżacie do prawdziwej metropolii jaką są Katowice.
I na koniec zagadka-co najlepszego jest w sosnowcu?
-nocny bus do Katowic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów