18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
marcin90twinturbo 2011-09-17, 14:20 1
up sosnowiec to kurwa zagłębie....nienawidzimy ludzi z sosnowca kurwa..:/ Śląsk górą!
Zgłoś
BongMan 2011-09-17, 14:23
kabalero88 napisał/a:

Na innym portalu jest info,że ci ludzie pochodzą z sosnowca. Więc wszystko jasne. Gorole jebane.

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.
Zgłoś
TheVerylukasz 2011-09-17, 14:58
a zagłębie jest na śląskim jełopie ...
Zgłoś
M@peT 2011-09-17, 15:18 7

Ja Cie pierdole....
Zgłoś
rm_125 2011-09-17, 21:02
winniczki Francuzi wpierdalaja bez umiaru to żadna sztuka. Jak by zjadłe tego żółtego ślimaka to byłby wyczyn
Zgłoś
zibek1993 2011-09-17, 22:55
-Jesteś pierdolniety, a jak ci coś będzie kurwa?
-Piwem zapije i będzie, dawaj
- NIEEEE
jednym słowem jebaki
Zgłoś
klimass 2011-09-18, 10:23
Ja pierdole ile białka
Zgłoś
D................r 2011-09-18, 12:56
To powinna być odpowiedź na każdy problem:
"piwem zapije i będzie"
^^
Zgłoś
kabalero88 2011-09-18, 17:29
BongMan napisał/a:

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia! Poza tym podział hanysy-gorole się już dawno zatarł, nie licząc fanatyków. Mam znajomych w Katowicach, mi nie przeszkadza że oni hanysy, im nie przeszkadza że ja gorol, nawet normalnie mówią, nie godojo.

Bo z nich takie hanysy jak z ciebie ślązak ciulu. Nigdy ludzie ze sosnowca nie beda ślazakami! Jestescie gorole i zawsze tak zostanie.
I nie "godojo" wsioku, ino godajom.

TheVerylukasz napisał/a:

a zagłębie jest na śląskim jełopie ...

I jeszcze bedziniok sie odzywo. Idz razem z kumplem gorolem BongManem ciepać gnój bez Brynica.
Zgłoś
S................r 2011-09-18, 18:28
Cytat:

Sosnowiec to wielka i nowoczesna metropolia!

No chyba jednak nie.

Byłoby fajne jakby się zrzygał, a tak to wolę obejrzeć program pewnego brytola.
Zgłoś
Feragas 2011-09-19, 11:05
BongMan napisał/a:

Hmmm Metropolia??

Nie wiedziałem że metropolia jest taka, że ludzie z sosnowca pracują i uczą się w Katowicach, bo byku metropolia...

A co do godki to tak, nawet Piotr Uszok kiedyś w wywiadzie powiedział, że sztuką jest godać i mówić, więc jeśli twoi znajomi umią tylko mówić, a z śląskiego kojarzą tylko parę słów to nie są prawdziwymi ślązakami, tylko kiedyś ktoś z ich rodziny przyjechał na śląsk w poszukiwaniu pracy i z pewnością nie umieją godać, a to jest wieśniackie i gorolskie:)
Zgłoś
BongMan 2011-09-19, 13:33
Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.
Zgłoś
Feragas 2011-09-19, 14:13
BongMan napisał/a:

Bo ja nie jestem Ślązakiem. Jestem Polakiem, a podział regionalny pierdolę. Nie jestem takim imbecylem, żeby nie lubić ludzi za to, w jakim mieście mieszkają.

A czy ja coś takiego powiedziałem, wyjdź na świeże powietrze i odetchnij sobie trochę bo żyłka pęknie.
Zgłoś
BongMan 2011-09-20, 8:18
@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.
Zgłoś
kabalero88 2011-09-20, 11:46
BongMan napisał/a:

@up
To nie było do ciebie tylko do tego kabanosa czy jak mu tam, co pisał że z racji tego iż jest ze Śląska, nienawidzi ludzi z Sosnowca.

No bo tak jest BąkManie.
Nie mówie,że nie ma jebniętych Ślązakó, ale gorole z sosnowca biją wszystkich. Chuja tam u siebie macie,dlatego przyjeżdżacie do prawdziwej metropolii jaką są Katowice.
I na koniec zagadka-co najlepszego jest w sosnowcu?
-nocny bus do Katowic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem