📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie sraj żarem mówili a jednak popuszczał
Dobrze że przybiegli z wachlarzami, dobrze ze polali zimną wodą. Pomogli w huu...
Ryja piłuje jak by się mu dupa paliła,...
ma jaja
tiktoka krencom
Ale swój cel osiągnął, nawet w zaścianku Polski o nim się dowiedziano.
Przypomniał mi się taki stary dowcip
Przywożą pacjenta na oparzeniowkę, na izbę wpada lekarz, przejmuje pacjenta od ratowników i zleca badania. Rutynowo krew, ekg, ciśnienie, rtg itd. Przychodzą wyniki, idzie do pacjenta, patrzy na niego i mówi : Panie czemu Pana tu przywieźli? Przecież pan ma więcej złamań niż oparzeń?
A pacjent
Bo te chuje mnie szpadlem gasili.
Przywożą pacjenta na oparzeniowkę, na izbę wpada lekarz, przejmuje pacjenta od ratowników i zleca badania. Rutynowo krew, ekg, ciśnienie, rtg itd. Przychodzą wyniki, idzie do pacjenta, patrzy na niego i mówi : Panie czemu Pana tu przywieźli? Przecież pan ma więcej złamań niż oparzeń?
A pacjent
Bo te chuje mnie szpadlem gasili.
Jak kraj taki Human Torch
Co to może być za kraj? Bo nie wiem czy współczuć czy olać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów