📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba w Botswanie.
[ Komentarz dodany przez: LegendarnyZiom: 2015-01-15, 18:53 ]
Poprawione, dzięki.
[ Komentarz dodany przez: LegendarnyZiom: 2015-01-15, 18:53 ]
Poprawione, dzięki.
@owiecs
Tuska na haku za łodzią ciągną, Hipek chyba z Polszy, chciał się zemścić, Ty nie skorzystałbyś z okazji?
Tuska na haku za łodzią ciągną, Hipek chyba z Polszy, chciał się zemścić, Ty nie skorzystałbyś z okazji?
Pewnie nie dałoby rady uciec wpław przed takim.Zanim by się człowiek zorientował płynął by w dwóch częściach,nogi w jedną a tułów w drugą stronę
ale ma skilla
Nie czaje o co wam chodzi z tym odtwarzaczem? Ja nigdy nie miałem żadnego z nim problemu.
piotrek22g napisał/a:
hipopotamy są w chuj niebezpieczne, są kurewsko terytorialne i brzydkie że jak pierdole
Że jak pierdolisz to co? Dokończ zdanie bo jestem ciekaw.
Dla mnie to i kajakiem przeciętny człowiek by nie spierdolił, a wpław to nawet nie ma takiego tematu, zobacz jak ten cień pod wodą zapierdala. Scena jak z jakiegoś horroru klasy B, ale na pewno Ci na łodzi nie mieli tęgich min. Hipcie co roku zabijają w Afryce najwięcej ludzi, żadne słonie, krokodyle, lwy i inne koty nawet nie mają pod tym względem do nich startu.
tapeta-hipopotamy-krokodyl.na-pulpit.com/zdjecia/hipopotamy-krokodyl.jpeg
Dla mnie to i kajakiem przeciętny człowiek by nie spierdolił, a wpław to nawet nie ma takiego tematu, zobacz jak ten cień pod wodą zapierdala. Scena jak z jakiegoś horroru klasy B, ale na pewno Ci na łodzi nie mieli tęgich min. Hipcie co roku zabijają w Afryce najwięcej ludzi, żadne słonie, krokodyle, lwy i inne koty nawet nie mają pod tym względem do nich startu.
tapeta-hipopotamy-krokodyl.na-pulpit.com/zdjecia/hipopotamy-krokodyl.jpeg
piotrek22g napisał/a:
hipopotamy są w chuj niebezpieczne, są kurewsko terytorialne i brzydkie że jak pierdole
Trza się było nie żenić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów