Kto wypierdala tematy do sucharów bo muszę go o coś zapytać a nie wiem do kogo się zwrócić?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
obsługa forum.
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Po pierwsze, mamy już odpowiedni temat -> sadistic.pl/pytanie-o-dzial-suchary-vt205106.htm
Po drugie, na co ci to wiedzieć jak za moment żegnasz się z forum na miesiąc?
Po drugie, na co ci to wiedzieć jak za moment żegnasz się z forum na miesiąc?
Jak dostane znowu warna na miesiąc to usune to konto bo dopiero dzisiaj mi zszedł miesięczny warn
Bladź napisał/a:
Jak dostane znowu warna na miesiąc to usune to konto bo dopiero dzisiaj mi zszedł miesięczny warn
W chuj to wszystkich obchodzi. Szantażujesz nas?
Pisz do obsługi forum. Banda złowrogich matkojebców to jest wiec musisz być ostry i stanowczy
Mój temat niesłusznie został wrzucony do dubli. Gdyż MODERATOR jest ślepy i nawet nie chce mu sie włączyć filmiku
Kraczełę napisał/a:
http://www.sadistic.pl/pikej-krul-i-koniec-kariery-vt256640.htm
Mój temat niesłusznie został wrzucony do dubli. Gdyż MODERATOR jest ślepy i nawet nie chce mu sie włączyć filmiku
Dubler to nie moderator
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów