Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To już się zaczęło od wojny trojańskiej, kiedy to Helena za wszelką cenę chciała popłynąć z kochankiem na wycieczkę do Turcji.
Baby są motorem wszelkiego zamętu na świecie. Robią awantury, bo mają za plecami Sebę, który wolałby pić piwo, ale musi stanąć w obronie swojej Karyny.
To już się zaczęło od wojny trojańskiej, kiedy to Helena za wszelką cenę chciała popłynąć z kochankiem na wycieczkę do Turcji.
ja proponuję poszukać inteligentnej kobiety wtedy nie będziesz miał jeden z 2 takiego problemu jak tu na filmie i samemu też trzeba posiadać trochę inteligencji. wtedy jest brak problemu jak na załączonym filmie. ale Jak karyna i seba nie grzeszą inteligencją to jest jak jest. i zawsze kończy się tak samo. wiec sproponuje nie wkładać wszystkich do tego samego wora.
Takich kretynek to ja nie rozumiem.. Chłop by sobie sam siedział, oglądał w spokoju mecz, czy co oni tam robią, popijając piwko, po czym poszedłby do domu.. Ale nie kurwa.. Kretynka musi się przypierdolić o chuj wie co do kogokolwiek, bo "chłop ją obroni".. Ja swojej uświadomiłem, że jak coś odjebie, to dostanie w pizde ode mnie, zanim ktoś będzie chciał mnie bić z tytułu jej nie wyparzonego ryja.
No ale w sumie wyciągnięte z kontekstu, nie wiadomo kto zaczął..
jakbys glabie nie widzial ze kurwa czarnuch pierwszy ją tknął z tym "dont toutch me" po czym ja popchnal a ona go uderzyla chuj ze sie darla moze puszczal smierdzące bąki.
a co do zasady to czlowiek zawsze powinien miec racje nad malpa i zapamietajcie to i jesli nie pomozecie bialemu jak dostaje od czarnego to do pieca z wami wszystkimi
Na jego miejscu też bym blondynce zajebała i kazała wracać do kuchni, a nie siedzi między ludźmi i bójki prowokuje.
Szkoda typka w czapce. Nie dość że ma przejechane z głupią babą, drze się na niego, to jeszcze za nią po ryju obrywa. Kuntakinte powinien blondi przyjechać, to przynajmniej więcej chuji by tu dostał.
Co szkoda. A ktoś mu każe z taką tępa dzidą być? A, no tak, zapomniałem, R U C H A N I E.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów