Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No ale w sumie wyciągnięte z kontekstu, nie wiadomo kto zaczął..
Zgadnijcie, kto będzie najbardziej poszkodowany?
Nie ważne ile pytań odpowiedź jest jedna.
C) - Człowiek
Ja swojej uświadomiłem, że jak coś odjebie, to dostanie w pizde ode mnie, zanim ktoś będzie chciał mnie bić z tytułu jej nie wyparzonego ryja.
a potem obudziłeś się obsrany bo dziewczyna jest wyimaginowana
Aż jestem w szoku. Bambo zachował się najlepiej. Szkoda typka w czapce. Nie dość że ma przejechane z głupią babą, drze się na niego, to jeszcze za nią po ryju obrywa. Kuntakinte powinien blondi przyjechać, to przynajmniej więcej chuji by tu dostał.
A gdzie tam szkoda! Wpierdolił się w nie swoją bójkę, yo po ryju dostał. Siedziałby spokojnie, to obejrzałby, jak durna cipa dostaje po ryju za machanie łapami i byłby cały.
Na jego miejscu też bym blondynce zajebała i kazała wracać do kuchni, a nie siedzi między ludźmi i bójki prowokuje.
Takich kretynek to ja nie rozumiem.. Chłop by sobie sam siedział, oglądał w spokoju mecz, czy co oni tam robią, popijając piwko, po czym poszedłby do domu.. Ale nie kurwa.. Kretynka musi się przypierdolić o chuj wie co do kogokolwiek, bo "chłop ją obroni".. Ja swojej uświadomiłem, że jak coś odjebie, to dostanie w pizde ode mnie, zanim ktoś będzie chciał mnie bić z tytułu jej nie wyparzonego ryja.
No ale w sumie wyciągnięte z kontekstu, nie wiadomo kto zaczął..
..."Kretynka musi się przypierdolić,... no ale w sumie nie wiadomo kto zaczął" Komentarz bez sensu. Nie ma to jak się rozpisać i na końcu zaprzeczyć samemu sobie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów