📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Raz w miesiącu, taki breloczek powiesić przed al. Ujazdowskie 4 i przestaliby się wygłupiać.
Ameryka Łacińska i ich superbohaterowie?
Chuj wie, jakiś lokalny Batman albo inna Drakula sobie wisi.
Co kraj, to obyczaj.
Chuj wie, jakiś lokalny Batman albo inna Drakula sobie wisi.
Co kraj, to obyczaj.
Tłumaczenie napisu na transparencie: "To samo się stanie wszystkim franciszkanom" (oryg. "Esto levapasar a toda gente de franciscoran"). A potem lista imion i ich pseudonimów, np. "Abadias alias Ponchito" czyli Abadias znany też jako Ponchito. Nie wiem o co chodzi z tymi franciszkanami, może nazwa jakiegoś lokalnego gangu?
pfefe napisał/a:
Tłumaczenie napisu na transparencie: "To samo się stanie wszystkim franciszkanom" (oryg. "Esto levapasar a toda gente de franciscoran"). A potem lista imion i ich pseudonimów, np. "Abadias alias Ponchito" czyli Abadias znany też jako Ponchito. Nie wiem o co chodzi z tymi franciszkanami, może nazwa jakiegoś lokalnego gangu?
Pewnie chodzi o spowinowaconych i kolegów jakiegoś Franciszka (pewnie Franek to konkurencyjny gangus lub stróż prawa)
Franek tak się kolegował
z tym Mickiewiczem,
że go w końcu z roboty wyrzucili
i od dziadów wyzwali.
Adam Mickiewicz
Nie ruszył ziemi ani słońca
z tym Mickiewiczem,
że go w końcu z roboty wyrzucili
i od dziadów wyzwali.
Adam Mickiewicz
Nie ruszył ziemi ani słońca
ludzi defranciscoso
Abadias znany również jako Panchito
Jesus Estevan Mach
do stołu, także znany jako
Puero bransoletka oelma
Ha, Julio ceso
Boreno aiason alias
el Tarie"
"To ma się stać dla wszystkich,
ludzi defranciscoso
Abadias znany również jako Panchito
Jesus Estevan Mach
do stołu, także znany jako
Puero bransoletka oelma
Ha, Julio ceso
Boreno aiason alias
el Tarie"
Kurwa, nie pij już więcej...
Tłumaczenie:
"Droga E65 jest w remoncie. Zalecany objazd przez Santa Francasa. Prosimy o ostrożność. Pamiętajcie o zapięciu pasów. Życzymy miłej podróży. Generalna Dyrekcja Dróg i Autostrad."
Tłumaczenie:
"Droga E65 jest w remoncie. Zalecany objazd przez Santa Francasa. Prosimy o ostrożność. Pamiętajcie o zapięciu pasów. Życzymy miłej podróży. Generalna Dyrekcja Dróg i Autostrad."
pfefe napisał/a:
Probablemente la abadia franciscana verde mejor cocaina
polonusx napisał/a:
CzatGPT próbował i wyszło mu to:
"To ma się stać dla wszystkich.."
Widać czat GPT jest z Podlasia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów