Nie ma takiego drugiego, który wychodzi do ludzi.
Zachęcam do obejrzenia* youtube.com/watch?v=jNCVj0i3GJs
*wymagana duża cierpliwość, antyinteligencja związkowców razi.
Dokładnie. "Trzeba obniżyć podatki!" i głupi tłum szaleje z radości. Miarą polityka czy reformatora są jego dokonania a nie ilość wypowiedzianych teorii i mądrości. Trzeba mieć pomysł jak wprowadzić to w życie. A Korwin nie ma ani dokonań ani pomysłu na realizację swoich mądrości co czyni z niego nie polityka tylko idola debili.
Ermm, nie wiem czmeu spifkowałeś moją wypowiedź.
Korwin ma pomysł i wie jak to zrealizować(a jakie ma kurwa mieć dokonania, to tak jak ludzie mówią, że zmierzenie się z dzisiejszym rynkiem pracy ''wyleczy korwinistów''. Co ma Korwin do obecnej sytuacji?
Poza tym, dalej nie rozumiem jaki jest problem w obniżeniu podatków. Wypierdolić 80% obecnej administracji, zmniejszyć socjal. Jak się nie będzie okradać ludzi podatkami to oni sobie doskonale poradzą.
@up bo to idiota skończony jest.
Źle zrozumiałem rano twoją wypowiedz Fakt jest taki że Korwin nic nie zmienił, nawet jak ma najwspanialsze tezy. Wałęsa obiecywał 100 milionów, Kaczyński 3 miliony mieszkań, Tusk zielone wyspy.
Ja poproszę Korwina żeby znalazł sposób na realizację swoich pomysłów w obecnych czasach w obecnym systemie i z obecnym społeczeństwem. Bardzo proszę, zacząć należy od odpowiedniego poparcia a jak widać nawet pierwszego kroku nie potrafi lub nie chce zrobić. Zatem o kant dupy całe to pierdolenie.
Po czym poznać gimbusa w internecie? Po gimbo-mowie (up, srup, prank, workout itp.) oraz po silnej argumentacji j.w.
100% prawdy, jakby mu zależało żeby dostać się do sejmu to pomyślałby zanim powie coś kontrowersyjnego. I przestańcie pieprzyć ciągle o tej szczerości, że nie wstydzi się swoich poglądów i jest niepoprawny polityczne, a nie tak jak inni, bo to jest śmieszne.