📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Extrachromosomowiec umie walczyc o swoje
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Jesteście niesamowici, bo zauważyliście, że to down! Teraz też to widzę. Wcześniej on dla mnie wyglądał po prostu tak, jak wyglądają murzyni :/
Zacny filmik, wspaniała gra aktorów i wszystko mi se podoba. Obejrzał bym wersje długometrażowa przygód naszego zdałnionego koleżki Da Silvy

Down Da Silva
tego chyba jeszcze nie grali
Edit: Na dodatek w ciąży

Edit: Na dodatek w ciąży

- Tatoooo? a dlaczego jestem takiiiii?
- Takiiiii? to znaczy jakiiiii?
- Takiiiii? to znaczy jakiiiii?

To nie ten sam co wp🤬lał jak goryl i potem jak chciał wziąć kubek to się sp🤬olił ze stołka?
sadistic.pl/szympans-i-kubek-vt501575,15.htm5507064
sadistic.pl/szympans-i-kubek-vt501575,15.htm5507064
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie