📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
neymar wczoraj jaką symulke jebnął w polu karnym, jak nic to jest jego miejsce
Ma chłopak talent. Nie zmienia to jednak faktu że wideo ma już swoje lata.
Ale takiego stylu to jeszcze nie widziałem.
Toż to przecież młoda Crystyna Ronaldo. Mierna aktorzyna
santaxl napisał/a:
neymar wczoraj jaką symulke jebnął w polu karnym, jak nic to jest jego miejsce
No, Barcelona sprowadziła jednego z najlepszych nurków głębinowych . Ratuje go fakt, że faktycznie okazuje się bardzo dobrym piłkarzem.
Swoją drogą, nie piszcie: "tylko piłkarze Barcelony symulują". Przecież umiejętności aktorskie graczy Realu wcale nie są na niższym poziomie! Co więcej - swoje umiejętności wykorzystują do granic możliwości (nawet czasem wybitna Krysia się do tego ucieka).
Dlatego cieszę się, że wreszcie Barcelona i Real zostaną wyjebane (nie zapeszając) przez Atletico .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów