1080 HD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
1080 HD
Oglądam to już nie wiem który raz i nadal nie mogę zrozumieć, jak to kurwa możliwe! Prosta droga, a ta zaliczyła takiego dzwona. Jak?!?
tomek85 napisał/a:
kierował chyba facet
Auto wygląda jak Holden, więc to chyba Australia. Chyba że się mylę, to niech mnie ktoś mądry poprawi.
Albo czegoś nie rozumiem, albo ja na ich miejscu bym zapierdalał natychmiast do leżącego, ogarniał karetkę, stan zdrowia, wołał ludzi o pomoc. A tutaj dwójka pato-sapiens najpierw drze na siebie ryja, a dopiero później niespiesznie podchodzi do poszkodowanego. Wygląda jakby celowo chcieli zajebać dzieciaka, a teraz się kłócą, że gość za mocno przyjebał i nie da się uciec przed psami bez jednego koła.
Ryj jest prawostronny co widać po kierowcy i strony drogi której się trzyma pierwszy przejeżdżający pojazd na samym początku filmu. Wyglada na to wiec, ze baba kierowała.
Ruch jest prawostronny * sorka
akurat jedzie środkiem... po za tym to wygląda na australie
stonefenix napisał/a:
Ryj jest prawostronny co widać po kierowcy i strony drogi której się trzyma pierwszy przejeżdżający pojazd na samym początku filmu. Wyglada na to wiec, ze baba kierowała.
Ja tam widzę znaczek Holdena i kierownicę po prawej, jeszcze lepiej widać w granatowym aucie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów