📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
putin dzwoni
Był też telefon "Jebać Tuska i Komoruska" - poleciał na żywo.
Achhhh jakie to było piękne
Achhhh jakie to było piękne
Kabaret. Banda idiotów uważających się za ekspertów która nie potrafi obsłużyć skype. Nawet nie wspominam o tym iż nigdy nie robi się publicznej konferencji na prywatnym profilu. Przed całym zdarzeniem należało utworzyć konto i dopiero z niego prowadzić rozmowę. Że nie wspomnę o tym iż lepiej by było aby prezentacje przesłali na lokalny sprzęt aniżeli pokazywali pulpit rozmówcy.
szkoda że Leszek K. nie zadzwonił może by przemówił bratu do rozsądku
Ja uważam, że w Smoleńsku sfingowano katastrofę, a Prezydent Kaczyński jest więźniem kazamatów Kremla. Reszta ludzi siedzi w tiurmie. Na miejscu porozrzucano zwłoki ludzi zamordowanych w obozach pracy- stąd te pomyłki w badaniach DNA,w których nic się nie zgadzało. Badającym sprawę komisjom pokazywano kilka miejsc! sprawdźcie relacje świadków.
Debile nie potrafią poradzić sobie ze Skajpajem a chcą rozwiązywać katastrofy lotnicze xD
Mgła w brzozowym Lasku podusiła łącza spajpajowi Antka Policmajstra.
Spisek!
Pewnie z tym też poleci do Radu Jewropy...
Co ten facet z bródką bierze, że ma takie jazdy? Też czasem bym tak chciał...
Spisek!
Pewnie z tym też poleci do Radu Jewropy...
Co ten facet z bródką bierze, że ma takie jazdy? Też czasem bym tak chciał...
Czemu nie odebrali jak Putin dzwonił, może by się cała ta sprawa z Smoleńskiem wyjaśniła.
A czemu ten komunikat o dzwoniącym putinie był największy ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów