📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nikt nic nie chce skomentować, czy każdy trzęsie gaciami bo kominiarze wpadną?
nie chcą odebrać, bo po nicku widać, że porządny chłop dzwoni a oni wolą rozmawiać z lewakami
Ciężko zaznaczyć "przyjmuj połączenia tylko od znajomych"?
Echh spece w PiS i od razu człowiek ma dobry humor... Dawno nie widziałem takiego pokazu debilizmu... A wystarczy przed każdą konferencją zrobić konto i z niego dzwonić. Nigdy nie używać prywatnego do publicznych wystąpień. I to właśnie prezentują owi "profesorowie". WSTYD.
Putin niejednokrotnie próbował się dodzwonić, rozłączali - chyba nie chcieli jego wersji przyjąć
Jebac tuska i konara to tak ambitne, na poziomie nawdychanego amfetamina wszechpolaka .... Z putinem bylo bardziej finezyjne, nawet smiechlem.
Specjalnie zorganizowana akcja, której celem było przeszkodzenie zespołowi Macierewicza w odkryciu prawdy, kto stoi za zamachem na byłego prezydenta. Czy im się udało? Oceńcie sami!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów